Ze weigert het hotelbed te geven aan de zwangere vrouw die op het laatste moment had besloten met hen mee te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze weigert het hotelbed te geven aan…
Weeskind werd geadopteerd door een alleenstaande vader: 21 jaar later is hij een atleet die meedoet aan de Olympische Spelen Een stel stopt met werken om de wereld per boot rond te reizen met hun kat

Ze weigert het hotelbed te geven aan de zwangere vrouw die op het laatste moment had besloten met hen mee te gaan

28 Juli 2021 • Door Janine
1.842
Advertisement

Hoeveel hindert het onverwachte ons of de mensen die een spaak in het wiel van onze plannen of de organisatie van ons leven hebben gestoken? Alles wat onverwacht is en afwijkt van wat we voor ons en voor de mensen die ons het meest dierbaar waren, hadden gepland, is praktisch ondraaglijk. Stel je voor dat je een familie-uitstapje organiseert in een busje om je grootmoeder die in het andere deel van het land woont te bezoeken om haar nog een laatste keer te zien en dat je op het laatste moment ruzie moet maken met een last-minute gast die de hele organisatie in de war brengt: hoe zou jij reageren?

Over deze nare ervaring sprak de anonieme vrouw die tot in detail vertelde dat ze werd aangeduid als een ongevoelig persoon tegenover Ana, de zwangere vrouw die op het laatste moment meeging met de familie om haar oma te bezoeken; jammer dat de zwangere vrouw een bed eiste om alleen te slapen in de hotelkamer waar ze zouden zijn gestopt, zonder ervoor te hebben betaald omdat ze op het laatste moment mee was gegaan: "Mijn oma had niet lang meer te leven en wilde al haar kleinkinderen voor de laatste keer zien, dus mijn familie bedacht een plan om haar te bezoeken. We wilden niet met het vliegtuig, dus besloten we om met een busje te reizen en om de beurt te rijden. Op de dag van de reis ontdekten we dat een van mijn schoonzusters, Ana, haar zus, Ruby, heeft uitgenodigd om mee te gaan omdat ze er even uit wilde en omdat we extra ruimte hadden..."

Na zeven uur reizen stopten ze allemaal in de hotelkamers die ze hadden geboekt: "Eén kamer was voor mijn 2 broers en hun vrouwen, en de andere voor mij en mijn neef. Ana zei dat ze bij mij en mijn neef zou slapen. Ik was hierdoor gefrustreerd omdat ze niet voor de kamer had betaald, Ruby bood haar aan om in mijn kamer te slapen, niet die van haar, ze heeft het me niet eens gevraagd! "

De vrouw vervolgt haar verhaal: "We komen de kamer binnen en Ruby vraagt ​​me meteen waar ik zou slapen. Ik zei niets maar toen lachte ik omdat ik dacht dat ze een grapje maakte. Ik legde haar uit dat we een bed zouden delen omdat mijn neef met hersenverlamming zijn ruimte nodig heeft. Ruby was het daar duidelijk niet mee eens omdat ze wist dat haar zus haar eigen bed nodig zou hebben, maar ik vertelde haar dat als ze dat wilde, ze bij haar kon slapen en het bed kon delen waarvoor ik had betaald en zij niet!

Na de onvermijdelijke ruzie werd de hoofdpersoon van dit absurde verhaal door veel van haar familie en reisgenoten bestempeld als ondankbaar en ongevoelig, terwijl de meeste Reddit-gebruikers over het algemeen de kant van de vrouw hebben gekozen die haar bed opeiste, dezelfde die ze had betaald.

Welke kant zou jij kiezen als je in zo'n verhaal zou worden betrokken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt