Een auto blokkeert het fietspad: een fietser klimt er met zijn fiets op - BekijkDezeVideo.nl
x
Een auto blokkeert het fietspad: een…
Haar mobiele telefoon valt in het water, maar een beloega geeft hem terug: de video van de scène is surrealistisch Ze blijven videogames spelen ondanks de overstroming van de bar, alsof er niets aan de hand is

Een auto blokkeert het fietspad: een fietser klimt er met zijn fiets op

16 Augustus 2021 • Door Janine
3.028
Advertisement

Het initiatief van een fietser die - bij het zien van het door een auto geblokkeerde fietspad - in plaats van er omheen te rijden, besloot er met haar fiets overheen te gaan, zorgde voor veel discussie.

In het voordeel van dit soort gedrag, onnodig te zeggen, de vele mensen die de fiets elke dag gebruiken. Een grote groep burgers die zich terdege bewust is van het probleem van het niet kunnen passeren op de fietspaden die bezet zijn door auto's, die moesten leren de deuren te ontwijken die ineens openklappen en die worden ingehaald door vrachtwagenchauffeurs.

via: 24horas.cl

Het gebeurde in de Mexicaanse staat Queretaro, waar zelfs fietsen vast kwamen te zitten in het verkeer. De reden? Een auto geparkeerd op het fietspad dat de doorgang van fietsen blokkeerde. Waar andere fietsers zich ergerden aan het gebrek aan respect van de chauffeur voor de verkeersregels, verloor vooral één fietser de moed niet.

Ze besloot dat ze het fietspad moest passeren, auto of niet, pakte haar tweewielige voertuig en klom met grote behendigheid letterlijk over de auto heen. Iedereen stond versteld van de actie van de vrouw, die van beroep bezorgster is bij een bedrijf dat etenswaren naar huis vervoert en kennelijk haast had met bezorgen.

Het gebaar werd vastgelegd en gepubliceerd op sociale media, waar het publiek letterlijk verdeeld was tussen degenen die zeggen “dat deed ze goed! Zo leert die onbeschofte chauffeur een lesje!” en anderen “Ze had hoe dan ook respect voor de auto moeten hebben! Ze had hem kunnen beschadigen!". Onder deze laatste zijn er burgers die zich hebben geïdentificeerd met de automobilist die zijn voertuig nergens anders kon stoppen. Dit zijn de chauffeurs die dol zijn op hun auto en die nooit zouden willen dat hun carrosserie door een paar schoenen wordt vertrapt of door een fiets wordt overreden.

Tags: KomischeFietsen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt