Hij biedt werk aan in ruil voor een paar schoenen voor zijn dochter: een vrouw geeft ze hem zonder er iets voor terug te vragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij biedt werk aan in ruil voor een…
Samenwonen met vriendinnen: vijf vrouwen zijn gaan samenwonen om afscheid te nemen van eenzaamheid Een barman haalt een parasol uit het restaurant om een ​​klant naar huis te begeleiden in de regen

Hij biedt werk aan in ruil voor een paar schoenen voor zijn dochter: een vrouw geeft ze hem zonder er iets voor terug te vragen

12 Augustus 2021 • Door Janine
1.258
Advertisement

Als tot een paar jaar geleden sommige landen van de wereld al het slachtoffer waren van de economische crisis, heeft de komst van Covid-19 er alleen maar toe bijgedragen dat de situatie verslechterde, waardoor een aantal gezinnen op straat kwamen te staan die al in wanhopige omstandigheden verkeerden. Hoewel sommige ouders echt moeite hebben om positief te blijven, willen ze onverschrokken proberen een klimaat van sereniteit over te brengen op hun kinderen, vooral op de kleintjes, zodat ze niet het gewicht voelen van deze wereld die steeds slechter wordt.

via: Facebook /

Ariel Tula is degene die de medaille als meest zorgzame ouder ter wereld te verdient, een Argentijnse vader die, ondanks zijn droevige economische omstandigheden, wilde dat zijn kleine meisje koste wat kost een nieuw paar schoenen zou krijgen, omdat ze bijna jarig was. Omdat hij geen geld had om ze te kopen, vertrouwde Ariel op de mensen van het web door een advertentie te plaatsen op de Facebook-groep "Cordoba Classifieds", waarin hij schoenen vroeg voor zijn dochter in ruil voor zijn werk: "Wat je ook nodig hebt, ik help je, ik repareer en maak het voor je schoon. Ik heb een paar schoenen maat 36 nodig voor de verjaardag van mijn dochter”.

Gelukkig had Ariels gebaar positieve resultaten: zijn post werd gezien door duizenden mensen, van wie sommigen niet onverschillig waren en hem probeerden te helpen; onder hen was Giuliana Pedernera, een meisje dat als beroep schoenen verkocht. Blijkbaar zeer ontroerd door het gebaar van deze nobele vader, bedacht het meisje hem de schoenen te geven zonder er iets voor terug te vragen: “Schrijf me zodat ik je de foto's zal doorsturen en je er een paar kan uitkiezen. Ik geef ze je cadeau”. En zo gebeurde.

Een onverwacht gebaar

Nadat hij het pakket met de schoenen had ontvangen, plaatste Ariel de foto op Facebook en Giuliana liet een ​​lieve opmerking achter: “Belofte maakt schuld. Allereerst wil ik de GROTE vader van dit kleine meisje bedanken voor het accepteren van mijn hulp, en ik wil hem feliciteren met de geweldige man en de geweldige vader die hij is, omdat hij heeft laten zien dat hij in staat is om het onmogelijke te doen voor zijn gezin”.

Advertisement

Ariel had nooit verwacht dat iemand schoenen aan zijn dochter zou geven. Toen hij de advertentie publiceerde, deed hij dat met grote bescheidenheid, zich bewust van het feit dat hij iets terug zou moeten doen om het gebaar terug te betalen van iedereen die in actie zou komen om hem te helpen. Het kan gebeuren dat het leven ons prachtige geschenken geeft, zelfs als we ze niet verwachten; en als het gebeurt is het altijd heel spannend, want hoe zeggen ze dat ook alweer? Het onverwachte is altijd mooier dan het verwachte!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt