Projectontwikkelaar neemt wraak en sloopt pas voltooide appartementencomplex omdat hij niet uitbetaald kreeg - BekijkDezeVideo.nl
x
Projectontwikkelaar neemt wraak en sloopt…
Dit 25-jarige model is zo mooi dat ze de bijnaam 15 honden moesten in bad, maar het werd een complete nachtmerrie

Projectontwikkelaar neemt wraak en sloopt pas voltooide appartementencomplex omdat hij niet uitbetaald kreeg

03 Augustus 2021 • Door Skip
3.503
Advertisement

Wraak is een gerecht dat koud moet worden opgediend, tenminste zo zeg je dat doorgaans. Achter dit gezegde gaan veel betekenissen schuil. Wanneer iemand je echt boos maakt of je denkt dat iemand je een naar onrecht heeft aangedaan, of wanneer je je in de maling genomen voelt, dan kan je twee dingen doen. Gewoon verder gaan met je leven en doen alsof je het niet gemerkt hebt voor de lieve vrede, of je stellig wreken...


De man in dit ongelofelijke verhaal koos voor optie twee, en het lijkt erop dat hij geen centje spijt ervan heeft. Hij is een projectontwikkelaar uit de Duitse stad Blumberg die de wereld rond is gegaan om wat hij had gedaan uit wraak, of simpelweg om de opdrachtgever terug te pakken die nog niet had betaald voor de bouw van dit appartementencomplex in de buitenwijk van de stad.

Toen de projectontwikkelaar eenmaal doorhad dat hij niet de vijf miljoen euro zou krijgen voor het gedane werk dat hij overzien had en samen had uitgevoerd met zijn team, dan zou hij niet alleen de voorkant van het gebouw gaan "ontsieren" maar ook symbolisch wraak nemen op degene die hem niet had willen uitbetalen.

 

De projectontwikkelaar zag geen andere weg dan wraak en gaf de graafmachines opdracht om de voorzijde van de het pas opgerichte gebouw deels te slopen. Als hij niet heel snel de vijf miljoen euro zou krijgen dan zou hij pas echt wraak gaan nemen!

De schade die de projectontwikkelaar met zijn nogal ongeraffineerde en tamelijk impulsieve besluit heeft veroorzaakt heeft waarschijnlijk 500.000 euro gekost jammer genoeg. Hoe dan ook wilde hij zichzelf aangeven en is hij zelf met de politie meegegaan. Hij is op zijn minst wel consequent geweest en heeft zijn "slechte daad" voor niemand verborgen.

Wat vind jij van de acties van deze projectontwikkelaar? Was zo wraak nemen een goed idee of is hij te ver gegaan? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt