Een moeder lukt het niet het zwembad te vullen voor de verjaardag van haar dochter: de brandweermannen redden de dag - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder lukt het niet het zwembad…
Bokskampioen bouwt 1000 huizen en geeft ze aan zijn minder bedeelde medeburgers Winkelmanager koopt verjaardagstaart voor een klant die het niet kon betalen

Een moeder lukt het niet het zwembad te vullen voor de verjaardag van haar dochter: de brandweermannen redden de dag

14 Augustus 2021 • Door Janine
2.793
Advertisement

Een moeder uit North Carolina uit de stad Charlotte kreeg onverwachte - en ongelooflijke - hulp bij het vullen van het opblaasbare zwembad van haar dochter op haar verjaardag. Een perfecte dag, zowel voor de warme zon die de tuin verlichtte, als voor het geluk van de kleine gasten die waren uitgenodigd voor het feest dat binnenkort het zwembad vol water zou hebben ingehuldigd. Jammer dat mamma er niet over had nagedacht hoe ze het bad moest vullen!

Van alle hulp die ze had kunnen krijgen, had ze natuurlijk nooit verwacht dat de... brandweerlieden tussenbeide zouden komen!

Voor kinderen is er niets mooiers dan spelen in het water in de tuin op een warme zomerdag. Het probleem is dat het vullen van een zwembad met water helemaal niet eenvoudig is. Bedenk dat je voor een van de kleinere zwembadmodellen bijna 1000 liter water nodig hebt! In het geval van deze moeder was er echter veel meer water nodig gezien de grootte van het bad.

De vrouw realiseerde zich pas aan het begin van het feest dat ze geen irrigatieslang had en dat ze het probleem enorm had onderschat. Dus begon ze het zwembad te vullen met een pan en besefte al snel dat dit haar de hele dag zou kosten. Haar inspanningen werden echter opgemerkt door de plaatselijke brandweerlieden, die langsreden. Die stopten en gebruikten wat water uit hun brandweerwagen om het zwembad voor de kleintjes te vullen.

"Stel je de euforie van de kinderen voor," zei Charlotte, "om al deze geweldige mannen in uniform het feest te zien bijwonen, het bad te vullen en met water te spelen, en het op ons allemaal te spetteren! Het was een mooi moment”. De foto's die op sociale media zijn geplaatst, zijn viraal gegaan en worden zeer gewaardeerd door internetgebruikers. "Dit soort gebaren laten je geloven dat het leven geweldig kan zijn", schreef een lezer; “een klein verhaal dat in staat is je te ontroeren”, schreef een ander, "omdat de menselijkheid in de kleine dingen kan worden gezien, in de bereidheid om een ​​kind aan het lachen te maken"; “als alle mensen zich zo zouden gedragen," voegde een ander eraan toe, "dan zouden we een rechtvaardiger samenleving hebben en zouden we allemaal beter zijn".

De brandweerlieden zelf waren verbaasd over het succes van dit eenvoudige gebaar: "Voor ons was het een moment van ontspanning", zei een van de brandweerlieden van de stad. "Elke dag grijpen we in om de bevolking te helpen in heel verschillende problemen: van katten in bomen tot een evacuatie uit huizen die in brand staan. Anderen dienen vereist vaak energie en kracht, maar altijd uit liefde voor de gemeenschap".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt