Huurder verandert zijn appartement in een stortplaats en verzamelt 8.000 blikjes en etensresten - BekijkDezeVideo.nl
x
Huurder verandert zijn appartement in…
Hij geeft drie zakken vol kleren aan de gepeste klasgenoot: hij had geen geld om nieuwe kleren te kopen Ze hebben altijd alles gedeeld, nu ook de zwangerschap: een drieling zal tegelijk bevallen

Huurder verandert zijn appartement in een stortplaats en verzamelt 8.000 blikjes en etensresten

11 September 2021 • Door Janine
2.355
Advertisement

Iedereen heeft minstens één keer in zijn leven de afwas laten staan, het afval om weg te gooien of een wasmachine niet gedaan, maar de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft echt overdreven, die een beetje te ver is gegaan. We hebben het over de slechtste huurder in de geschiedenis, die zijn appartement in een echte vuilstort heeft weten te veranderen... en nee, we overdrijven niet.

Freddie Gillium-Webb, een 29-jarige expert op het gebied van afvalwaterbeheer, kreeg te maken met deze totaal absurde kwestie, die zich in Hampshire afspeelde, die op een dag de taak kreeg om een ​​appartement in de omgeving van Andover op te ruimen die net was achtergelaten door een angstaanjagende huurder.

Zodra Freddie een voet in het appartement zette, zag hij onmiddellijk een enorme opeenhoping van bierblikjes verspreid over elke hoek van het huis - hij telde er ongeveer achtduizend! Ook was de lucht vreselijk omdat de geur door het hele huis echt ondraaglijk was.

Alsof dat nog niet genoeg was, vond de huurder in kwestie, naast het overal rondstrooien van blikjes, het gepast om zelfs stukken voedsel van allerlei soorten op de grond te gooien, zoals broodjes kebab die gegeten en vervolgens weggegooid werden, zodat ze beschimmelden.

Helaas bleef het daar echter niet bij. Want ja, ook al is het ongelooflijk, deze man heeft het nog erger voor elkaar gekregen. Eenmaal in de badkamer merkte Freddie dat het toilet nog nooit was doorgespoeld en dat de extravagante huurder bij die gelegenheid zijn creatievere kant naar voren had gebracht door een toren te creëren met een hoop uitwerpselen: "Na een dag schoonmaken leek het alsof ik niets had gedaan”.

Advertisement

Ondanks dat hij al heel lang met de riolering bezig was, kon Freddie's maag niet tegen dat walgelijke tafereel: "Sinds ik in de riolering werk, braak ik niet zo snel, maar bij het opruimen van die rotzooi moest ik 20 keer kokhalzen en minstens 3 keer overgeven."

We kunnen Freddie als een echte held beschouwen, het moet helemaal niet makkelijk zijn geweest om al die chaos, ziektekiemen en bacteriën op te ruimen. Wat vind jij? Kunnen we hem een ​​medaille geven voor de moed?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt