Jongen gaat op zichzelf wonen en viert de aankoop van de nieuwe koelkast op Twitter: "Voor mij is het een geweldige mijlpaal” - BekijkDezeVideo.nl
x
Jongen gaat op zichzelf wonen en viert…
Op 24-jarige leeftijd maakte hij met restjes en afval een auto die duurzaam is en ook door gehandicapten kan worden bestuurd Ze kopen een porseleinen kom op de rommelmarkt voor $3 en ontdekken dan dat het $2 miljoen waard is

Jongen gaat op zichzelf wonen en viert de aankoop van de nieuwe koelkast op Twitter: "Voor mij is het een geweldige mijlpaal”

12 September 2021 • Door Janine
1.248
Advertisement

Als we er eindelijk in slagen om ons ouderlijk huis te verlaten waarin we altijd hebben gewoond, beseffen we meteen hoeveel problemen we tegenkomen. Op jezelf wonen is in feite niet zo gemakkelijk als je zou denken. Onder de vele dingen waar je over moet leren nadenken, zijn er rekeningen die je moet betalen, wekelijkse boodschappen en apparaten die je moet kopen. Allemaal ogenschijnlijk simpele dingen voor wie al lang gewend is in volledige autonomie te leven. Voor een jongen is het daarentegen niet gemakkelijk om overal aan te denken en soms kan zelfs de aankoop van een koelkast een geweldige mijlpaal worden om te bereiken...

Een belangrijke aankoop

Dit is het geval van Mariano Cantero, een jonge man die in Resistencia, in Argentinië woont, en die op Twitter de aankoop van een gloednieuwe koelkast vierde. Een doel dat hij zichzelf al een tijdje had gesteld, gezien de kosten van deze apparaten. Na maanden van opofferingen en besparingen, slaagde Mariano er eindelijk in om zich alles te veroorloven wat hij nodig had.

In de tweet zegt de Argentijnse jongen dat hij door veel internetgebruikers voor de gek werd gehouden vanwege zijn ogenschijnlijk "normale" aankoop. Voor deze mensen is het kopen van een koelkast blijkbaar een kleine uitgave gezien hun financiële middelen. Voor Mariano daarentegen was het een grote persoonlijke vooruitgang, ook gezien de dramatische situatie die Argentinië in deze periode doormaakt.

Vaak is het salaris van een jongen namelijk niet genoeg om de dagelijkse kosten te dragen, omdat hij constant op zijn financiën moet letten. Voor Mariano, zoals voor veel jongeren die alleen gaan wonen, is elke dag een nieuw avontuur waarin je zo goed mogelijk probeert vooruit te komen.

In tegenstelling tot de vele kritieken die zijn ontvangen, zijn er veel online gebruikers die hebben besloten om hun verhalen te vertellen als onafhankelijke jongeren, geraakt door het enthousiasme van de jonge Argentijn. Bovendien feliciteerden veel internetgebruikers hem met het feit dat hij zoveel had gespaard dat hij de koelkast in één keer betaalde. Geen gemakkelijke besparing gezien de vele kosten die maandelijks worden gemaakt.

We weten hoe moeilijk het is om helemaal opnieuw te beginnen en grote aankopen te doen. Om deze reden wensen we het beste aan deze man die eindelijk zijn vrienden kan uitnodigen voor het avondeten zonder het overgebleven eten in de koelste hoeken van het huis te hoeven bewaren. Gefeliciteerd met je nieuwe aankoop, Mariano!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt