Dakloze vrouw die in haar auto woonde wordt aangenomen in een winkel: nu kan niemand meer zonder haar - BekijkDezeVideo.nl
x
Dakloze vrouw die in haar auto woonde…
Een miljonair laat een deel van zijn erfenis na aan de portier van een hotel waar hij elk jaar verbleef Journaliste die vernederd werd tijdens het verkopen van broodjes op straat reageert op kritiek: “Alleen wie steelt moet zich schamen”

Dakloze vrouw die in haar auto woonde wordt aangenomen in een winkel: nu kan niemand meer zonder haar

05 September 2021 • Door Janine
1.328
Advertisement

Je moet een boek nooit beoordelen op zijn omslag; een gezegde dat niet alleen van toepassing is op boeken, maar ook op mensen; kortom, heel vaak kan schijn bedriegen, ook al zijn we ervan overtuigd dat sommige individuen a priori veroordeeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan daklozen: ze hebben niet allemaal een negatieve achtergrond of hebben kwaad in de zin, vaak zijn het mensen die op tragische wijze hun families, banen, economische zekerheid hebben verloren en die alles zouden geven om terug te kunnen of een tweede kans te krijgen...

via: NBC News

Dit is het verhaal van LaShenda Williams, een dakloze vrouw uit Nashville die in haar auto woonde en op een parkeerplaats sliep in de hoop niet gezien te worden door voorbijgangers; een situatie van grote moeilijkheden ontstaan uit een werkelijk moeilijk verleden: LaShenda had alles verloren, ook door het gebruik en misbruik van drugs, en nu wachtte ze op een voorzienig signaal dat haar leven zou veranderen. Maar het was niet gemakkelijk.

De vrouw uit Nashville zei over haar dakloze ervaring: "Er waren dagen dat ik niets te eten had, maar God gaf me de kracht om zelfs deze moeilijkheid te overwinnen!" Toen liep de vrouw op een dag een winkel binnen en vroeg om wat kleingeld om te kunnen eten, maar probeerde ook de eigenaresse, Jackie Vandal, ervan te overtuigen dat ze daar als werknemer kon werken: "Ik herinner me dat ik het koud had en ik zei: ‘Heer, geef me te eten…’ Ik heb nooit geweten dat slapen op die parkeerplaats en iets willen eten, en dat al het misbruik en de dingen die ik heb meegemaakt me hierheen zouden leiden."

Jackie Vandal, manager van de winkel Kroger, had een zesde zintuig, ze wist dat deze vrouw in ernstige problemen anders was dan alle anderen en dat ze, als ze werd aangenomen, alles zou geven om goed te werken: "Het was maar een zesde zintuig , een instinctief gevoel. Je kunt het alleen aanvoelen als mensen echt oprecht zijn en hun best doen om te verbeteren".

Advertisement

Nadat ze LaShenda had geholpen met het invullen van het sollicitatieformulier, nam Jackie een moedige beslissing en vertelde ze de dakloze vrouw dat ze haar binnen een paar dagen zou bellen om te komen werken: ze was officieel aangenomen!

Tien maanden later is LaShenda Williams nog steeds een geliefde en onschatbare aanwinst voor het bedrijf Kroger; zoals Jackie zei: “Op het werk zijn we allemaal dankbaarder, we hebben erkenning, we zijn gelukkiger, we voeden ons met die ethiek en geest die LaShenda hielp verspreiden!"

De vrouw die vroeger in haar auto woonde, heeft nu haar eigen appartement dat haar collega's bij Kroger hielpen inrichten; vandaag is LaShenda een nieuwe vrouw, gelukkiger en dankbaar met het leven dat ze heeft, maar bovenal is ze een vrouw die heel erg veranderd is: "Ik zal elke dag hard blijven werken om liefde en vreugde te verspreiden als geen ander. Voor de eerste keer weet ik wat liefde is. Nu weet ik wat vriendschap is!”

Het verhaal van deze vrouw is werkelijk hartverwarmend!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt