Kind weigert naar school te gaan als hij geen merkkleding draagt: moeder geeft meer dan £2000 uit aan haar garderobe - BekijkDezeVideo.nl
x
Kind weigert naar school te gaan als…
Een arme moeder wordt aangehouden omdat ze eieren steelt voor haar gezin: een politieagent koopt de hele verpakking voor haar Ze heeft geen geld om een verjaardagstaart voor haar zoon te kopen, dus biedt ze een wasservice aan: het internet komt in actie

Kind weigert naar school te gaan als hij geen merkkleding draagt: moeder geeft meer dan £2000 uit aan haar garderobe

08 September 2021 • Door Janine
6.178
Advertisement

"Alleen merkkleding, alsjeblieft!” dit is de eis van een 10-jarig Engels kind dat weigert de lessen bij te wonen als hij niet gekleed is in modieuze kleding. Een gedrag dat ertoe leidde dat de moeder zeer grote bedragen uitgaf - meer dan £2000 - alleen maar om haar zoon te laten deelnemen aan de lessen.

Natuurlijk is de tijd dat je op de lagere school een korte broek en een zwart schort droeg allang voorbij. Die uniformen zagen er zo triest uit! Maar vandaag de dag zijn kinderen - beïnvloed door reclame - begonnen de kostbare rol van dwangmatige winkelslachtoffers goed te spelen.

via: Metro

Doris Russel is een jonge Engelse moeder uit Winborne, waar haar zoon Charlie in de laatste klas van de basisschool zit. Maar de kosten van de boeken zijn niet het probleem dat deze moeder kwelt. Het is eerder het gedrag van het kind dat weigert naar school te gaan als hij geen merkkleding draagt. Charlie gaat het huis niet uit als hij geen Tommy Hilfiger of Calvin Klein draagt, zijn broek mag alleen van Adidas zijn, zijn shirts van Nike. Zonder rekening te houden met tennisschoenen, die moeten aansluiten bij de rest van de kleding.

Ook ondergoed en sokken mogen niet goedkoop zijn, maar ze moeten de harde maatstaven van luxemerken respecteren.

“Als je ook aan de rugzak denkt” zei de moeder wanhopig “Elke keer als mijn zoon de deur uitgaat, draagt ​​hij kleren die meer dan 700 euro kosten. Om nog maar te zwijgen van de mobiele telefoon en winterjassen. Ik heb geluk dat mijn andere zoon van Primark houdt en het hem niet uitmaakt wat hij draagt. Dat is een enorme opluchting."

Charlie heeft deze dure manie zeker niet alleen ontwikkeld. Zijn deelname aan talrijke schoonheidswedstrijden heeft hem ertoe aangezet zijn uiterlijk te overschatten en een expert te worden op het gebied van kledingmerken. Zijn moeder had echter nooit kunnen vermoeden dat het resultaat zo sterk was. Het kind voelt zich nu ontoereikend als hij niet de duurste kleding draagt.

Charlie heeft deze dure manie zeker niet alleen ontwikkeld. Zijn deelname aan talrijke schoonheidswedstrijden heeft hem ertoe aangezet zijn uiterlijk te overschatten en een expert te worden op het gebied van kledingmerken. Zijn moeder had echter nooit kunnen vermoeden dat het resultaat van deze staat zo sterk was. Het kind voelt zich nu ontoereikend als hij niet de duurste kleding draagt.

Advertisement

Op het net zijn internetgebruikers opgesplitst in twee groepen. De meeste ouders bekritiseren deze onmogelijke situatie. Naar hun mening moet het kind worden berispt en met beide benen op de grond staan: op zijn leeftijd moet hij worden opgevoed tot spaarzaamheid, besparen en respect voor het werk.

Maar er is ook een tweede groep mensen die gelooft dat dit de nieuwe realiteit van de kindertijd van vandaag is en dat het noodzakelijk is om te weten hoe je je kunt aanpassen aan de behoeften van de nieuwe generatie. Een debat op de rand van het absurde... Aan welke kant sta jij? Schrijf het ons in de comments!

Tags: KinderenAbsurdMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt