Ze trouwt met een man die ze op de chat heeft ontmoet, maar komt er dan via Facebook achter dat hij al 15 jaar getrouwd is met een andere vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze trouwt met een man die ze op de chat…
Hij parkeert op een parkeerverbod en blokkeert de vuilniswagen: de bewoners nemen wraak Hij is meer dan 80 jaar oud, maar blijft iedereen verbazen door te paraderen met zijn gebeeldhouwde lichaamsbouw

Ze trouwt met een man die ze op de chat heeft ontmoet, maar komt er dan via Facebook achter dat hij al 15 jaar getrouwd is met een andere vrouw

06 September 2021 • Door Janine
7.095
Advertisement

Moeilijke tijden voor seriële leugenaars: met internet en Facebook is het leiden van een dubbelleven erg moeilijk geworden. Tom McCabe ontdekte het toen zijn vrouw - die de mobiele telefoon aan het updaten was - duidelijk bewijs vond van zijn bigamie. Een onwelkome verrassing, die leidde tot de ontbinding van het huwelijk en een veroordeling voor Tom. Bigamie wordt in feite in veel landen van de wereld zwaar gestraft. Een waarschuwing voor alle mensen die van plan zijn anderen voor de gek te houden: weet dat sociale netwerken niet aan jouw kant staan!

via: The Sun

foto: Pexels

In veel landen wordt bigamie bestraft met een gevangenisstraf van één tot vijf jaar, verzwaard als de echtgenoot heeft doen geloven dat hij of zij geen banden heeft met andere personen. Volgens de wet is het dus geen kwestie van morele aard, maar in alle opzichten oplichterij. En de gevolgen zijn altijd onaangenaam en hebben betrekking op de bezittingen van de bedrogen persoon.

Ook in het geval van mevrouw Maria Guillen Garcia was het doel van de ontrouwe echtgenoot om het spaargeld van de vrouw te gebruiken, van wie hij maar liefst 21.000 pond wist te stelen. Het interessante is dat mevrouw Garcia's ontdekking werd gedaan dankzij Facebook. Na een update van de telefoon zag de vrouw namelijk de foto's en berichten van Toms andere gezin die ze op social media hadden geplaatst.

Bij die gelegenheid kwam ze er ook achter dat haar man nog een dochter had met wie hij enkele jaren had samengewoond. Een reeks berichten die als een donderslag bij heldere hemel kwam en dat mevrouw Garcia in een staat van angstaanjagende frustratie en depressie heeft gebracht.

De man verdedigde zich eerst en probeerde alles te ontkennen, met het argument dat het dubbele huwelijk in werkelijkheid een relatie was die was geëindigd in een scheiding. Nog een leugen, die echter moeilijker te verbergen was. Mevrouw Garcia had Tom ontmoet op een datingchat en was al snel met hem getrouwd na een aanvankelijke periode van passie.

"In deze jaren hebben we samengewoond", zegt Maria Guillen, "Tom maakte misbruik van mijn gevoelens om al mijn spaargeld te gebruiken. Niet tevreden, dwong hij me een hele reeks leningen met hem af te sluiten die ik - nu - alleen zal moeten afbetalen. Voordat je een juridische overeenkomst aangaat - zoals een huwelijk - is het goed om online wat onderzoek te doen om echt te weten met wie je samen wilt zijn. Vergeet niet om Facebook en andere sociale netwerken goed te checken."

Wat vind je van de hele kwestie? 

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt