Bruidspaar stuurt een rekening van $240 naar gasten die op het laatste moment niet kwamen: "We waren er verdrietig over” - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruidspaar stuurt een rekening van $240…
Ze bevalt van een negenling en verslaat alle records: Hij had niemand om mee naar het schoolbal te gaan, dus nam hij zijn kat mee

Bruidspaar stuurt een rekening van $240 naar gasten die op het laatste moment niet kwamen: "We waren er verdrietig over”

03 September 2021 • Door Janine
1.424
Advertisement

We hebben van alles al meegemaakt, en het ongelooflijke verhaal dat we je gaan vertellen is geen uitzondering. Het lijdt geen twijfel dat de trouwdag een van de belangrijkste is in het leven van de bruidegom en de bruid, alles moet praktisch perfect zijn op die speciale dag, van de ceremonie tot de receptie, tot de kleding, het eten, de muziek, de gasten. En over de gasten willen we het vandaag hebben, die woedend waren over de komst van een merkwaardige rekening waarin hen werd gevraagd $240 te betalen omdat... ze niet zijn komen opdagen voor de bruiloft!

Een nogal bijzondere bruiloft veroorzaakte veel discussie toen het echtpaar een vrij hoge rekening stuurde naar al die gasten die niet op de bruiloft waren verschenen ondanks dat ze maanden eerder hadden bevestigd dat ze aanwezig zouden zijn op de huwelijksreceptie: maar liefst 240 dollar, te betalen binnen een maand vanaf de ontvangst van de rekening!

De factuur die enkele van deze ongelukkige gasten ontvingen luidde: "Deze factuur is naar u verzonden omdat u de plaats(en) op de huwelijksreceptie tijdens de definitieve telling heeft bevestigd. Aangezien u niet heeft gebeld of ons niet voldoende van tevoren hebt geïnformeerd dat u het huwelijk niet zou hebben bijgewoond, bent u ons dit bedrag verschuldigd voor het vooruitbetalen van uw stoelen. U kunt betalen via Zelle of PayPal. Neem contact met ons op en laat ons weten welke betaalmethode u prefereert. Bedankt!"

Het echtpaar in kwestie dat besloot om deze nogal dure en vooral zeer onverwachte rekening te sturen, wordt gevormd door Doug Simmons en Dedra McGee die zeiden dat ze besloten op deze manier te handelen omdat ze zich beledigd voelden door het gebrek aan bevestiging van sommige genodigden die ze er graag bij hadden willen hebben: "Vier keer hebben we gevraagd: ‘Ben je bereid om te komen, lukt het je?’ En ze zeiden steeds 'ja'. We moesten vooraf betalen voor de reis naar Jamaica. Niemand waarschuwde me of sms'te me: ‘Nee, we kunnen niet komen...' was alles wat ik vroeg. Als je me zegt dat je niet kunt, zal ik dat begrijpen - maar niets zeggen, en ik voor je betalen? Echt niet! Vier uitgenodigde mensen werden acht mensen met de "extra's" die ze me eerder hadden bevestigd. We namen het persoonlijk op!”

Niet naar de bruiloft komen zonder kennisgeving doe je natuurlijk niet, maar tegelijkertijd is het versturen van de vergoeding nogal ongebruikelijk en onverwacht: zouden de gasten die op het laatste moment niet kwamen, hebben betaald of zouden ze principieel hebben geweigerd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt