x
Hij wordt uitgelachen na het plaatsen…
Deze vrouw is al jaren niet meer op vakantie geweest om voor haar toekan te zorgen die bang is verlaten te worden Een 38-jarige moeder vertelt over het leven met 12 kinderen:

Hij wordt uitgelachen na het plaatsen van de foto van de baby met zijn vrouw: het kind heeft een "te lichte" huid

08 Oktober 2021 • Door Janine
10.828
Advertisement

Hij laat zijn followers meeleven met de zwangerschap, de weeën en uiteindelijk de bevalling van zijn vrouw. Een leven zonder filters dat van dit echtpaar dat duizenden mensen heeft doen deelnemen aan een zeer intieme gebeurtenis zoals de geboorte van een kind. Deze enthousiaste nieuwe papa, zeer actief op sociale media, had die agressieve en minachtende opmerkingen zeker niet verwacht bij de geboorte van de kleine Noah. De pasgeborene lijkt in feite een veel wittere huid dan die van zijn ouders te hebben en dit heeft geleid tot een golf van sarcastische en racistische opmerkingen.


Marcos Davis is een 30-jarige predikant die erg actief is op sociale netwerken. Toen Débora, zijn vrouw, de komst van een kind aankondigde, was hij dolenthousiast. Vanaf dat moment besloot het stel dat ze alle volgers van haar man alle stadia van Débora's zwangerschap zouden laten volgen. Voor degenen die ouders zijn, is de opwinding van Marcos begrijpelijk om elke dag de groei van de buik van zijn vrouw te zien en te fotograferen en het grote spektakel van het leven stap voor stap te volgen.

Volgers werden constant op de hoogte gehouden van alle stadia van de ontwikkeling van de baby en Marcos verwachtte dat ze zich met hetzelfde enthousiasme zouden gedragen als hij deed om baby Noah op de wereld te zien komen.

Toch gebeurde dit niet. Tot zijn verbazing en ergernis vonden de internetgebruikers - toen ze naar de eerste foto's van de baby keken - maar één element: de huidskleur van het kind die volgens hen te licht was in vergelijking met die van zijn ouders.

Er waren veel netwerkgebruikers die grappen maakten over de mogelijke echte vader van het kind, en alsof dat nog niet genoeg was, waren er zelfs mensen die Marcos adviseerden om van de pasgeborene afstand te doen omdat het - volgens hun redenering - duidelijk niet van hem was.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt