"Mijn vriend betaalt de huur van ons huis, maar hij weet niet dat ik de eigenaar ben": een vrouw zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

14 September 2021

"Mijn vriend betaalt de huur van ons huis, maar hij weet niet dat ik de eigenaar ben": een vrouw zorgt voor ophef
Advertisement

De wereld is mooi omdat ze gevarieerd is; open gewoon een krant, een tijdschrift, of blader door het nieuws op je mobiel en je zult ongetwijfeld nieuws vinden waarvan je ogen groter worden en zegt: "Maar weten we zeker dat het allemaal waar is?". We weten dat mensen niet allemaal hetzelfde zijn, en daarom gedragen velen van hen zich soms met werkelijk ongelooflijke of bizarre houdingen en gedragingen. De hoofdpersoon van dit verhaal dat het web heeft verdeeld, is zo iemand.

via The Sun UK

Advertisement
jaynee/TikTok

jaynee/TikTok

Haar naam is Jaynee en dankzij een korte video die op TikTok is gepubliceerd, heeft ze veel views maar tegelijkertijd ook veel controverse gegenereerd om wat ze onthulde; bedenk dat deze vrouw de eigenaresse is van het appartement waar zij en haar partner minstens een jaar hebben gewoond; maar dit zou niets bijzonders en vooral niets vreemds zijn. Aan de andere kant is Jaynee's onthulling op TikTok schokkend: ze zei dat haar partner nog niet weet dat zij de eigenaresse van het pand is en dat hij al een jaar huur en rekeningen zonder het te weten rechtstreeks op haar bankrekening betaalt!

In de video op TikTok zei de vrouw: “Hij betaalt de huur en alle grote rekeningen. Hij weet niet dat ik de huisbaas ben en dat ik deze plek al vijf jaar in bezit heb, dus zijn bankdeposito's gaan rechtstreeks naar mij, al minstens een jaar!"

Advertisement
jaynee/TikTok

jaynee/TikTok

We weten niet waarom deze vrouw haar levenspartner nog niet heeft onthuld dat het appartement waarin ze wonen al minstens vijf jaar van haar is (ondanks het feit dat de twee, zoals Jaynee zegt, al minstens een jaar onder hetzelfde dak wonen), maar veel van de internetgebruikers die commentaar gaven op haar onthullende video, konden niet anders dan de kant kiezen van de arme partner die zich niet bewust was van de kwestie…

Heeft deze vrouw er volgens jou goed aan gedaan om niet aan haar partner te onthullen dat al het geld dat hij uitgeeft aan huur en rekeningen in werkelijkheid naar haar gaat, of heeft Jaynee een ongewenste houding ten opzichte van het slachtoffer? Aan jou het oordeel!

Hoe zou jij reageren als je zo'n schokkende waarheid van je levenspartner zou ontdekken?

Advertisement