x
"Mijn vriend betaalt de huur van ons…
Ze bedankt haar adoptiemoeder door haar een thuis te geven: “Nu zal ik voor haar zorgen Een lieve Golden Retriever zorgt voor de dochter van zijn baasjes alsof ze zijn oppas is

"Mijn vriend betaalt de huur van ons huis, maar hij weet niet dat ik de eigenaar ben": een vrouw zorgt voor ophef

14 September 2021 • Door Janine
25.000
Advertisement

De wereld is mooi omdat ze gevarieerd is; open gewoon een krant, een tijdschrift, of blader door het nieuws op je mobiel en je zult ongetwijfeld nieuws vinden waarvan je ogen groter worden en zegt: "Maar weten we zeker dat het allemaal waar is?". We weten dat mensen niet allemaal hetzelfde zijn, en daarom gedragen velen van hen zich soms met werkelijk ongelooflijke of bizarre houdingen en gedragingen. De hoofdpersoon van dit verhaal dat het web heeft verdeeld, is zo iemand.

via: The Sun UK

Haar naam is Jaynee en dankzij een korte video die op TikTok is gepubliceerd, heeft ze veel views maar tegelijkertijd ook veel controverse gegenereerd om wat ze onthulde; bedenk dat deze vrouw de eigenaresse is van het appartement waar zij en haar partner minstens een jaar hebben gewoond; maar dit zou niets bijzonders en vooral niets vreemds zijn. Aan de andere kant is Jaynee's onthulling op TikTok schokkend: ze zei dat haar partner nog niet weet dat zij de eigenaresse van het pand is en dat hij al een jaar huur en rekeningen zonder het te weten rechtstreeks op haar bankrekening betaalt!

In de video op TikTok zei de vrouw: “Hij betaalt de huur en alle grote rekeningen. Hij weet niet dat ik de huisbaas ben en dat ik deze plek al vijf jaar in bezit heb, dus zijn bankdeposito's gaan rechtstreeks naar mij, al minstens een jaar!"

We weten niet waarom deze vrouw haar levenspartner nog niet heeft onthuld dat het appartement waarin ze wonen al minstens vijf jaar van haar is (ondanks het feit dat de twee, zoals Jaynee zegt, al minstens een jaar onder hetzelfde dak wonen), maar veel van de internetgebruikers die commentaar gaven op haar onthullende video, konden niet anders dan de kant kiezen van de arme partner die zich niet bewust was van de kwestie…

Heeft deze vrouw er volgens jou goed aan gedaan om niet aan haar partner te onthullen dat al het geld dat hij uitgeeft aan huur en rekeningen in werkelijkheid naar haar gaat, of heeft Jaynee een ongewenste houding ten opzichte van het slachtoffer? Aan jou het oordeel!

Hoe zou jij reageren als je zo'n schokkende waarheid van je levenspartner zou ontdekken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt