Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt en besluit hem te verlaten op de top van een berg

Janine image
door Janine

14 September 2021

Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt en besluit hem te verlaten op de top van een berg
Advertisement

Het is niet gemakkelijk om een ​​einde te maken aan een liefdesrelatie die al een tijdje duurt, of waarin het gevoel zo diep zit dat niet in het minst werd verwacht dat het elk moment had kunnen eindigen; in werkelijkheid zijn de liefdes die abrupt eindigen aan de orde van de dag en het is niet eenvoudig om door te gaan, althans in het begin. Wat te doen als je wordt verlaten? In het begin is het helemaal niet gemakkelijk, maar je kunt proberen je leven stukje bij beetje weer op te bouwen, proberend om met meer vertrouwen naar de toekomst te kijken. Of we zouden kunnen proberen wraak te nemen op de partner die ons heeft teleurgesteld of ons heeft bedrogen, net zoals de hoofdpersoon van dit absurde verhaal deed!

via Reddit

Advertisement
Unsplash/Not The Actual Photo

Unsplash/Not The Actual Photo

Het anonieme 20-jarige meisje vertelde over haar ervaring met de definitieve breuk met haar 22-jarige partner toen ze erachter kwam dat hij haar al een tijdje bedroog; het was duidelijk dat ze besloot dat hij er niet mee weg zou komen, en dus stelde ze een heel uitgebreid "duivels" plan op. Dit is wat ze op Reddit zei: "Ik ben al iets meer dan een jaar aan het daten met deze 22-jarige man en hij is leuk, ook al hebben we onze verschillen. Ik hou van trainen terwijl hij altijd een beetje lui en uit vorm is, maar dat is nooit een probleem geweest. Maar onlangs zag ik mijn vriend in een bar met enkele van onze andere wederzijdse vrienden en gelukkig zag ik hem weggaan met de jongens zoals hij had gezegd dat hij zou doen... maar zijn ex was daar met hem samen met enkele andere meisjes. Ik dacht dat ze elkaar net hadden ontmoet, hij deed nooit eerder iets verdachts, maar ik denk dat ik een beetje te goed van vertrouwen was.

Maar! Hij kwam heel laat thuis, rond 3 uur 's nachts, ik had niets van mijn vriend gehoord, maar ik was wakker gebleven om wraak te nemen, want een breuk om dit soort dingen is niet voldoende. Ik vroeg hem om me zijn telefoon te geven en toen hij weigerde, zei ik "pak je koffers en vertrek maar”; toen gaf hij me zijn telefoon en ik wist niet waar ik moest beginnen om er zeker van te zijn dat hij contact had met zijn ex, maar uiteindelijk vond ik een berichten-app waar ik nog nooit van had gehoord en toen ik hem opende, was de eerste naam die verscheen die van zijn ex-vriendin. Ik was boos en had al een kleine wraak gepland."

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Het meisje vervolgde haar verhaal met deze woorden: "Kort daarna verontschuldigde hij zich en zei hij dat hij zou veranderen, dat beloofde hij. Dat verwachtte ik al, dus ik vertelde hem “laat het zien, kom morgen met me wandelen, laat me zien dat je verandert en doe eens iets wat ik leuk vind."

Al met al hebben we uiteindelijk deze wandeling gedaan en stopten we ongeveer om de dertig minuten voor hem, waardoor het een erg saaie reis van 8 uur naar de top werd. Hij probeerde beslist aardiger en liever te zijn dan hij was, maar op dat punt was hij een beetje zielig geworden, ik wist al dat ik een bedrog nooit zou vergeven. Toen we de top bereikten, ging hij meteen zitten en dronk de rest van zijn water op, hoewel ik hem waarschuwde dat hij het zeker nodig zou hebben voor de afdaling. Ik nam wat foto's, kuste hem en draaide me toen om om terug te rennen naar de auto. Hij was uitgeput en kon me niet bijhouden, het was een behoorlijk lange wandeling dus wie weet hoe lang hij erover heeft gedaan. Ik weet niet hoe het zal gaan als hij zijn spullen komt halen en waar hij daarna heen zal gaan, maar ik ben ondanks alles erg blij."

Veel Reddit-gebruikers hebben de keuze van het meisje ondersteund om de banden met hem te verbreken, hoewel anderen niet anders konden dan verbluft zijn door de wraak die ze op haar overspelige partner had genomen. Heeft ze er goed aan gedaan volgens jou?

 

Advertisement