Kat draagt ​​de trouwringen van zijn baasjes in een zeer elegant pak: het resultaat is hilarisch

Janine image
door Janine

24 September 2021

Kat draagt ​​de trouwringen van zijn baasjes in een zeer elegant pak: het resultaat is hilarisch
Advertisement

Liefhebbers van dieren willen ze altijd betrekken bij de belangrijkste gebeurtenissen van hun leven en unieke herinneringen creëren in het gezelschap van hun dierenvrienden. Een bruidspaar besloot hun kat mee te nemen naar hun huwelijksfeest. Het is echter duidelijk dat het een formeel evenement was waarbij de kat wel moest verschijnen volgens de dresscode van de avond, dus besloten zijn "ouders" ​​door de naaister een maatpak te laten kopen. Het resultaat was ongelooflijk schattig en de kat, zich ervan bewust de mooiste van de gasten te zijn, stal zelfs de show van het bruidspaar…

via Metro UK

Advertisement
Lily and Moose/Instagram

Lily and Moose/Instagram

Diana González en Nicholas Edward Donatelli zijn een Amerikaans bruidspaar, oorspronkelijk afkomstig uit Princeton, in New Jersey. Voor hun bruiloft wilden ze iets bijzonders en ze zijn ongetwijfeld geslaagd in hun onderneming.

Allebei liefhebbers van hun twee katten, Lily en Moose, zouden de twee op de dag van het "jawoord” ook een sleutelrol hebben gespeeld op de ceremonie. De kleine Moose zou de taak hebben om de trouwringen naar het paar te brengen, terwijl Lily het bruidsmeisje zou zijn.

Advertisement
Richard Scott Larson/Twitter

Richard Scott Larson/Twitter

Het lijkt er echter op dat Moose de aandacht heeft getrokken van alle bruiloftsgasten: zijn elegantie en uiterst verfijnde houding verrasten zelfs de meest afgeleide mensen. Het paar gaf ongeveer dertig dollar uit om het pak voor Moose te maken, inclusief een schattige smoking en een zalmkleurig vlinderdasje. Het is duidelijk dat het pak op maat is gemaakt door de vertrouwde naaister van de bruid en bruidegom, die nog nooit zo'n klein pak had gemaakt.

Zoals we al zeiden, gaven de twee ongeveer $30 uit aan Moose's mooie pak, inclusief een schattige smoking en een zalmkleurige vlinderdas. De jurk werd op maat gemaakt en op basis van het thema van de ceremonie was alles gepland om het evenement met groot succes af te sluiten.

Richard Scott Larson/Twitter

Richard Scott Larson/Twitter

Hoewel alles tot in de puntjes was gepland, waren er nog steeds twijfels over hoe Moose naar de ceremonie te brengen en hem zijn werk te laten doen. Diana had echter een geniaal idee, maanden geleden kocht ze een reismand voor huisdieren op internet om Moose aan zijn nieuwe taak te laten wennen. Het blijkt dat de reismand perfect heeft gewerkt, want het is de favoriete plek van de kat geworden sinds ze hem voor het eerst gebruikte. Dus om zijn missie te vergemakkelijken, zou Moose in de wandelwagen worden gedragen, geduwd door Richard, de zwager van Diana!

Alles gebeurde op de best mogelijke manier en Moose slaagde perfect in zijn opzet, waarbij hij zijn menselijke ouders trots maakte. Het lijkt ons heel duidelijk dat niemand de aanwezigheid en het uitstekende werk van de kat met de smoking op de dag van deze zeer speciale bruiloft ooit zal vergeten!

Advertisement