Hij vindt de verlovingsring in de as van het huis dat in vlammen is opgegaan: hij knielt en vraagt ​​om haar hand

Janine

15 Oktober 2021

Hij vindt de verlovingsring in de as van het huis dat in vlammen is opgegaan: hij knielt en vraagt ​​om haar hand
Advertisement

Het enige dat nodig is, is een defect stopcontact, een vonk op een nylon gordijn en... het leven verandert plotseling door een brand. Maar het is in dit soort situaties dat een stel de kracht en energie kan vinden om nog hechter te worden! Kellie Stanley en haar vriend, Sean Matthews, uit Fuquay-Varina, North Carolina, hebben precies dit soort kracht in hen gevonden.

Nadat de brand hun huis, hun meubels en vele herinneringen had weggenomen, reageerde Sean met grote positiviteit. Hij constateerde dat hun hond door de buren was gered en dat ze nog leefden: dit was het belangrijkste, dit was hun ware rijkdom. Dus knielde hij neer en vroeg Kellie met hem te trouwen.

Advertisement
Flickr/Not The Actual Photo

Flickr/Not The Actual Photo

Volgens een oud verhaal wordt het sterkste en langstlevende mythologische dier, de feniks, altijd herboren uit de as van een vuur. Dit is precies wat er gebeurde met de liefde van dit jonge stel, zwaar op de proef gesteld door de gebeurtenissen. Wat is er gebeurd?

Kellie Stanley en haar vriend Sean Matthews waren de deur uitgegaan voor een romantisch diner, zoals ze elk weekend doen sinds ze vorig jaar besloten samen in hun droomhuis te gaan wonen. Plotseling nam een ​​buurvrouw in paniek contact met hen op: hun huis stond in brand. De eerste gedachte ging uit naar hun hond die alleen in het gebouw was achtergelaten. Maar gelukkig was het dier al veilig dankzij het snelle ingrijpen van de buurvrouw.

Good News Story of the Day -- Sean Matthews and his girlfriend Kellie Stanley from North Carolina went out to dinner...

Pubblicato da Dakota Radio Group su Mercoledì 22 settembre 2021

Helaas kon het ingrijpen van de brandweer niet veel doen om het huis te redden. De hevigheid van het vuur dat uit een defect stopcontact kwam, heeft in feite het interieur van deze villa in zeer korte tijd verwoest. Dus toen ze terugkeerden, kon het paar alleen het verlies van al hun bezittingen zien. Hun reactie was echter niet wanhopig, zoals je zou verwachten. Sean wees Kellie er in plaats daarvan op dat ze tenslotte alleen materiële voorwerpen hadden verloren, maar dat hun dierbaren veilig waren!

Advertisement

Hij zocht door de as van wat er nog over was van hun slaapkamer en vond de ring die hij Kellie wilde geven nog steeds intact. Volgens de beste traditie knielde hij neer en vroeg haar ten huwelijk. Een nieuwe start in een nieuw huis! Deze twee jongeren hebben laten zien wat het beste antwoord is op de negatieve gebeurtenissen in het leven: focus je op essentiële waarden, wees verenigd en solidair, dankbaar voor wat belangrijk voor ons is!

Advertisement