Ze rekenen £3 voor elk stuk taart op hun bruiloft: een gast neemt nog een stuk en ze vragen hem het verschil bij te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze rekenen £3 voor elk stuk taart op…
Hij graaft een kuil op het strand zodat zijn zwangere vrouw kan gaan liggen: een bewijs van ware liefde Trotse vader prijst de toewijding van zijn 14-jarige zoon om de hele dag in een fastfoodrestaurant te werken: stortvloed van kritiek

Ze rekenen £3 voor elk stuk taart op hun bruiloft: een gast neemt nog een stuk en ze vragen hem het verschil bij te betalen

10 Oktober 2021 • Door Janine
5.371
Advertisement

De trouwdag is een van de belangrijkste ooit in het leven van de bruid en bruidegom; na de ceremonie en de receptie ben je officieel man en vrouw, verbonden door een absolute vertrouwensrelatie en wederzijdse liefde die veel verder gaat dan het simpele affectieve gevoel. Kortom, alles moet perfect zijn op dit zeer belangrijke moment, en dat geldt ook voor de gasten, die echter geen enkele vorm van excentriciteit moeten verdragen. Bedenk dat er mensen zijn die sommige gasten op hun bruiloft hebben "beboet" omdat ze een extra stuk taart hebben gegeten: ongelooflijk maar waar!

via: Reddit

Het absurde verhaal werd anoniem gepubliceerd op Reddit, waar tot in detail bekend werd dat het bruidspaar de receptie op een nogal merkwaardige manier had georganiseerd: elke gast had officieel recht op slechts één stuk cake, en elke gast moest £3,66 per geconsumeerd plakje bijdragen; elk extra plakje dat werd opgegeten of elke “bis", moest afgerekend worden. Het stel besloot na afloop van de receptie een privé-bericht te sturen naar een gast die niet één, maar twee stukken taart had gegeten.

"Hallo, we hebben de camerabeelden van het restaurant bekeken en zagen dat je twee stukken bruidstaart hebt gegeten. Kun je ons zo snel mogelijk £3,66 overmaken? Bedankt!" Dit is de tekst van het absurde bericht dat een van de weinige gasten kreeg die het had "gedurfd" een extra plakje te nemen en gedacht had ermee weg te komen. Maar het ging niet helemaal zoals hij zich had voorgesteld, hij had namelijk niet in het minst verwacht zo'n bericht te ontvangen.

Het is duidelijk dat de gast in kwestie alles op Reddit heeft gepubliceerd om er zeker van te zijn dat hij niet het "probleem" was, maar het echtpaar die misschien een beetje overdreef met dit verhaal over het betalen van de plakjes taart; de beslissing om een ​​enkel plakje in rekening te brengen, dat eerder aan elke individuele gast was toegewezen voor het bescheiden bedrag van 3,66 pond, was al behoorlijk merkwaardig, maar zelfs iets extra’s in rekening brengen was echt gek: "Sommige gasten die een extra stuk namen, waren erg teleurgesteld door dit verhaal, toen ik dat bericht kreeg, heb ik ze meteen allemaal gebeld, maar er was geen manier om ze van gedachten te doen veranderen."

Het spreekt voor zich dat de overgrote meerderheid van de gebruikers die het door de betreffende gebruiker gepubliceerde verhaal lazen, zijn kant koos en het gebaar van het pasgetrouwde paar veroordeelde. Hoe zou jij gereageerd hebben als je zo'n privé-bericht had ontvangen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt