Een jonge vrouw vraagt ​​een stel het restaurant te verlaten omdat hun zoon te veel huilt en schreeuwt: "Het verpest mijn diner"

Janine

12 Oktober 2021

Een jonge vrouw vraagt ​​een stel het restaurant te verlaten omdat hun zoon te veel huilt en schreeuwt:
Advertisement

Gewoonlijk wordt er een heerlijk diner gepland in het restaurant om een ​​speciale gelegenheid te vieren of gewoon om een ​​leuke ontspannende avond door te brengen in het gezelschap van de mensen van wie je het meest houdt. Kortom, meestal ga je niet elke dag van je leven in restaurants eten, daarom verwacht je dat in ieder geval de keer dat je een tafel reserveert, de ervaring onvergetelijk zal zijn... of in ieder geval aangenaam! Elke vorm van ongemak kan de avond onverbiddelijk verpesten. Toch hebben ook ouders met kleine kinderen het recht om van een avond te genieten en hun kleintjes mee te nemen. Die laatsten zouden echter de sfeer kunnen verpesten met geschreeuw, gehuil en driftbuien. Wat te doen? Het verzoek van een jonge vrouw veroorzaakte veel discussie omdat ze bij zo'n gelegenheid een moeder vroeg om met haar zoon het restaurant te verlaten.

via Reddit

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

Een 23-jarig meisje deed verslag van haar ervaring als klant in een restaurant, waar ze met haar vriend ging eten, om Reddit-gebruikers te vragen of haar reactie niet een beetje overdreven was. De jonge vrouw was naar het restaurant gegaan om te genieten van een speciale avond, maar plotseling begonnen de kinderen van een stel dat een paar tafels verderop zat te schreeuwen en te klagen. We weten niet waarom ze schreeuwden in het restaurant, maar niemand leek iets te doen om ze te stoppen. De oudste moet 10 jaar oud zijn geweest, terwijl de kleinste 2 was; de ouders bleken begin dertig te zijn. De ergernis duurde een goede tien minuten en geen van beide kinderen leek te willen stoppen. Op dat moment stond de jonge vrouw op en ging naar het paar om hen te zeggen waar het op stond:

"Net toen we begonnen te genieten van onze maaltijd, begon het jongste kind te schreeuwen, om een ​​reden die ik niet begreep, en het ging zo'n 10 minuten door. Op dat moment raakte ik geïrriteerd, omdat ik betaalde om van mijn maaltijd te genieten".

Pexels / Not the actual photo

De jonge vrouw liep naar de tafel van het paar en vroeg beleefd om met de kinderen weg te gaan totdat ze gekalmeerd waren: zowel zij als de andere klanten probeerden van de avond te genieten en al dat geschreeuw droeg zeker niet bij aan de sfeer. De moeder van de kinderen was helemaal niet blij met dat verzoek en antwoordde het meisje dat haar zoon “nog maar een kind is" en dat ze wat meer begrip had moeten tonen. De familie klaagde toen bij een ober dat het verzoek van de jonge vrouw iedereen ongemakkelijk maakte, maar een andere klant stapte naar voren en brak een lans in het voordeel van de 23-jarige. Uiteindelijk besloot het gezin op te staan ​​en te vertrekken, - de moeder keek het meisje natuurlijk boos aan voordat ze wegging!

De jonge vrouw vertelde dit verhaal aan een vriendin van haar, die veel meer leek mee te leven met de familie die gedwongen was het restaurant te verlaten dan met haar. Wat denk je er van? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement