Ze speelt niet graag met haar kinderen en heeft liever tijd voor zichzelf: "Ik ben een vreselijke moeder" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze speelt niet graag met haar kinderen…
De was zou niet binnenshuis moeten drogen: enkele van de belangrijkste redenen Ze woont in een busje om de huur niet te betalen en ontdekt dat ze meer dan 13.000 euro per jaar bespaart

Ze speelt niet graag met haar kinderen en heeft liever tijd voor zichzelf: "Ik ben een vreselijke moeder"

14 Oktober 2021 • Door Janine
2.383
Advertisement

Een ouder zijn die alles onder controle heeft is nooit gemakkelijk en helaas is er geen handleiding om te leren hoe je een perfecte vader of moeder moet zijn. Als je er echter voor hebt gekozen om een ​​kind te krijgen, is er een reeks natuurlijke verantwoordelijkheden die ieder van ons noodzakelijkerwijs op zich moet nemen. Soms kan het gebeuren dat je een moment van wanhoop doormaakt, omdat het zorgen voor je kinderen betekent dat je veel van je vrije tijd opoffert, maar je moet jezelf er altijd aan herinneren dat dit een tijdelijke situatie is, omdat de kinderen vroeg of laat opgroeien. Naast het genieten van vrije tijd met hen - speelmomenten die nooit meer terugkomen - moeten we nadenken over hun opvoeding. De keuze voor een moeder heeft geleid tot discussie op het web, omdat haar manier van gedrag haar naar eigen zeggen een "vreselijke moeder" maakt. De reden? Ze speelt niet graag met haar kinderen en wil haar persoonlijke ruimte niet opgeven.

via: Honey Nine

De moeder in kwestie heeft zichzelf gedefinieerd als “egoïstisch” en “egocentrisch” omdat ze, ondanks het feit dat ze twee kinderen heeft, haar vrije tijd liever alleen doorbrengt. Je tijd niet alleen beperken tot je kinderen is prima, maar toegeven dat je geïrriteerd bent als je met ze speelt, is iets anders. Deze moeder bekent dat ze altijd niet erg geduldig met hen is geweest: "Toen ze klein waren, was ik altijd bij hen, zoveel mogelijk. Maar toen begon ik me te ergeren aan alles wat ze deden". Tegenwoordig lijkt het erop dat deze moeder ze stipt om 20.30 uur in hun kamers wil hebben. Elke avond, na het eten, om wat vrije tijd te hebben om in alle rust naar haar favoriete tv-series en films te kijken. Kortom, vanaf dat tijdstip weten de kinderen dat ze hun moeder niet mogen storen.

Een houding die sterk werd bekritiseerd door haar zus, die daarentegen een uitstekende moeder blijkt te zijn. Ze laat nooit een kans voorbij gaan om haar zus eraan te herinneren dat als je kleine kinderen hebt, je veel minder tijd voor jezelf hebt. Helaas worden de uren die aan vrije tijd worden besteed tot een minimum beperkt; aan de andere kant worden deze offers om uitstekende redenen gebracht!

Deze moeder weet dat ze haar houding moet veranderen, ook omdat ze toegeeft dat ze niet de "slechte" ouder wil worden genoemd, terwijl de vader van de kleintjes altijd wordt gezien als de “leuke ouder". We weten niet zeker of dit de beste voorwaarden zijn om de filosofie van het denken te veranderen, maar het feit dat ze erkent dat ze moet veranderen, is al een stap vooruit voor deze moeder.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt