Ze wordt door haar man in de achtste maand van de zwangerschap verlaten, maar een vriendin verstopt $10.000 voor haar in de oven - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt door haar man in de achtste…
Deze verpleegsters maken schattige gehaakte octopussen om premature en ernstig zieke baby's te helpen Motorrijder redt op miraculeuze wijze een pasgeborene in een kinderwagen: hij gleed uit op een zeer steile weg (+ VIDEO)

Ze wordt door haar man in de achtste maand van de zwangerschap verlaten, maar een vriendin verstopt $10.000 voor haar in de oven

23 Oktober 2021 • Door Janine
4.811
Advertisement

Het is bekend dat het moment van de komst van een kind in huis, van een nieuw leven, een van de grootste vreugden is die een ouder ooit in zijn leven kan ervaren. Van de lange zwangerschap van de aanstaande moeder tot het moment van de bevalling, alles is perfect en ontroerend. Er zijn echter ouders die de enorme verantwoordelijkheden van de komst van een kind niet aankunnen en, in plaats van het unieke en onherhaalbare doel te vieren, besluiten letterlijk van huis weg te lopen en de nieuw gestichte gezinseenheid in de steek te laten. Waarom gebeurt dit?


In feite zijn veel ouders niet in staat de last van toekomstige verantwoordelijkheden te beheersen en te beheren en doen ze niets anders dan het gezin in de steek laten, net zoals Amanda is overkomen, een Australische vrouw die met haar man in Sydney woonde; deze laatste besloot echter om haar te verlaten in de achtste maand van de zwangerschap en gaf de voorkeur aan een andere vrouw. Amanda wist eerst niet wat ze moest doen, ze was geschokt door de plotselinge verlating, wat zou ze alleen moeten doen? Hoe had ze een kind kunnen opvoeden zonder de hulp van haar man? Bovendien, hoe kon ze ooit de talloze economische schulden afbetalen die ze helaas hadden opgebouwd om het nieuwe huis te kopen?

Gelukkig liet haar vriendin Anna haar nooit alleen en slaagde ze erin om Amanda's leven ten goede te veranderen; hiervoor nam de vrouw contact op met het lokale radiostation KIIS (Kyle and Jackie O) dat Amanda uitnodigde voor het wekelijkse programma "Give Back"; de nieuwe moeder wist echter niet dat er haar een verrassing stond te wachten...

Terwijl Amanda haar ontroerende verhaal in tranen vertelde, verscheen de cameraman van de radio op het scherm toen hij het nieuwe huis van de vrouw binnenliep: "Het is ongeveer vijf weken geleden sinds het gebeurde. De schok was enorm. Niet precies wat we hadden gepland, of wat ik had gepland voor mijn toekomst... ", vertelde Amanda aan het radioprogramma. De vrouw wist echter nog steeds niet wat een buitengewone verrassing haar te wachten stond, en toen de cameraman op het scherm verscheen, kon ze haar tranen niet bedwingen: Radio KIIS had haar voorzien van een nieuwe stofzuiger, een koelkast, voedselbonnen voor de komende drie maanden en $10.000 in contanten... verborgen in de oven!

Nu is het zeker dat Amanda geen onzekere toekomst meer zal hebben, dankzij de geweldige verrassing georganiseerd door haar vriendin Anna en het radioprogramma "Give Back": "Ik ben ontroerd, ik weet niet hoe ik je moet bedanken!"

Een verrassing die deze aanstaande moeder meer dan verdiende! Je kunt het ontroerende moment hier zien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt