De bruid draagt ​​op haar trouwdag een voelbare jurk zodat haar blinde echtgenoot haar kan “zien”. - BekijkDezeVideo.nl
x
De bruid draagt ​​op haar trouwdag…
Ze geven $100.000 aan een dakloze man en hij geeft het allemaal in 6 maanden uit: een sociaal experiment dat tot nadenken zet Wandelaar verdwaalt 24 uur op de bergpaden maar reageert niet op hulpverleners: “Het was een onbekend nummer”

De bruid draagt ​​op haar trouwdag een voelbare jurk zodat haar blinde echtgenoot haar kan “zien”.

30 Oktober 2021 • Door Janine
2.455
Advertisement

Als er liefde is, is er alles - het is een van de vele uitdrukkingen die worden herhaald bij het beschrijven van idyllische situaties en relaties. Wanneer ware liefde twee mensen verenigt, zijn er geen obstakels: ook een handicap kan die intense band niet ontmoedigen. Dat werd ruimschoots aangetoond door de vrouw van Anthony S. Ferraro, een jonge influencer en sportman die helaas ook blind is. Zijn blindheid was echter nooit een obstakel voor zijn leven. Anthony leeft zijn persoonlijke ervaring ten volle en weet dat hij veel geluk heeft gehad om Kelly Anne op zijn weg te ontmoeten, die niet alleen zijn partner is met wie hij zijn werk deelt, maar ook zijn soulmate en echtgenote is. Voor hun bruiloft droeg Kelly een "tactiele" jurk zodat haar man haar op de een of andere manier kon "zien".

“Zo kan ik me haar voorstellen," zei Anthony nadat hij had ontdekt dat zijn toekomstige vrouw, Kelly, een voelbare trouwjurk zou dragen zodat hij haar beter zou kunnen voelen. We weten hoe belangrijk dit zintuig is, vooral ontwikkeld bij blinde mensen, die vaak alleen kunnen lezen dankzij hun handen. De aankoop van de trouwjurk bleek een succes en gaf Athony een andere kijk op de outfit van zijn vrouw. Aan de andere kant moet je trouwdag zo speciaal en gelukkig mogelijk zijn, en Kelly wilde er alles aan doen om deze gemeenschappelijke droom waar te maken met haar man.

Kelly's jurk was in feite samengesteld uit vele bloemen- en niet-bloemige texturen, die Anthony zelf omschreef als 'aangenaam om aan te raken'. Voor hem kunnen de texturen van de kleding en de samenstelling van de verschillende stoffen wat meer aanwijzingen geven over de persoon voor hem: "Omdat ik blind ben, zijn de texturen erg belangrijk voor mij", herhaalde de jongeman. “Ze liet het me pas weten toen we elkaar in het gangpad ontmoetten en ik haar kon aanraken. Het was ongelooflijk mooi voor mij. Ik kon het me perfect in mijn hoofd voorstellen", vertelde Anthony enthousiast.

Advertisement

Voor hun ongelooflijke dag werden de twee pasgetrouwden overweldigd door de liefde en steun van hun familie en vrienden. Een videofragment van hun dag werd door Anthony zelf geüpload op zijn Instagram-kanaal.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt