Vrouw poseert voor de kist van haar vader: de foto's zorgen voor enorm veel ophef

Janine image
door Janine

01 November 2021

Vrouw poseert voor de kist van haar vader: de foto's zorgen voor enorm veel ophef
Advertisement

Er is geen juiste manier om met de pijn van het verlies van een dierbare om te gaan; er zijn mensen die het verdriet liever in hun eigen privacy ervaren zonder het zeer droevige moment met iemand te willen delen, degenen die zich laten overweldigen door een huilbui vol emotie en tederheid in de herinnering van de persoon die er niet meer is, en er zijn mensen die discreter zijn en de neiging hebben om hun gevoelens niet te tonen, althans aan de buitenwereld. Er zijn veel manieren om een ​​ernstig menselijk verlies te verwerken, maar exhibitionisme is in deze delicate situaties nooit gerechtvaardigd...

via Sky News

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

De afgelopen dagen gingen enkele foto's die zijn gepubliceerd door Jayne Rivera, een zeer populair meisje op sociale netwerken, het internet over ter gelegenheid van de begrafenisceremonie van haar vader; ze is pas 20 jaar oud en al een superster op Instagram, TikTok en Facebook, terwijl haar vader op 56-jarige leeftijd zijn leven verloor. Een zeer trieste en pijnlijke gebeurtenis die het meisje er echter niet van weerhield om door te gaan met haar werk: de foto's die ze op Instagram plaatste werden niet bijzonder gewaardeerd door gebruikers, die haar ervan beschuldigden erg ongevoelig en smakeloos te zijn.

Advertisement

The influencer told NBC News that she "understood the negative reception", but added that the photos were taken "with the best intentions in a manner my father would have approved with had he still been alive"

Pubblicato da Sky News su Giovedì 28 ottobre 2021

Zoals je kunt zien op de foto's die Jayne Rivera op Instagram plaatste, zien we het 20-jarige meisje met een nogal laag uitgesneden zwarte jurk die letterlijk poseert voor de kist van haar vader; op de eerste foto lijkt ze bijna te glimlachen, op de tweede foto lijkt ze haar handen in elkaar te vouwen alsof ze wilde bidden voor de ziel van haar vader die er niet meer is. Bij dit alles een onderschrift bij de foto's met de tekst: "Er is een vlinder weggevlogen. Rust in vrede papa, je was mijn beste vriend."

Er waren veel gebruikers die het gebaar van het meisje niet waardeerden; degenen die haar ervan beschuldigden respectloos te zijn geweest jegens haar vader, zichzelf en anderen en degenen die in plaats daarvan spraken over een schouwspel van pijn, moest Jayne Rivera het Instagram-account tijdelijk verwijderen, overweldigd door kritiek en beledigingen. Maar het 20-jarige meisje wilde haar zegje doen over wat er was gebeurd:

"Ik begrijp dat de foto's negatief zijn ontvangen, maar van mijn kant waren er de beste bedoelingen, ik wilde niemand beledigen. Mijn vader zou dit allemaal hebben goedgekeurd. Iedereen ervaart de pijn van het verliezen van iemand die hem heel dierbaar is op zijn eigen manier, en wat mij betreft heb ik de ceremonie beleefd alsof mijn vader nog steeds dicht bij me was en met me poseerde voor de foto zoals hij dat vele andere keren in zijn leven heeft gedaan. Ik zie niets verkeerds in de foto's die ik heb geplaatst en daar ben ik volledig van overtuigd!"

Wat is jouw mening over dit incident na het lezen van de woorden van dit meisje? Kies je de kant van Jayne of vind je dat ze overdreef met de fotoshoot van de begrafenis?

Advertisement