Ze zegt dat de buurvrouw "te jong" is om een ​​eigen huis te hebben en belt de politie

Janine image
door Janine

03 November 2021

Ze zegt dat de buurvrouw "te jong" is om een ​​eigen huis te hebben en belt de politie
Advertisement

Wanneer je besluit de sprong te wagen en een huis voor jezelf te kopen, is er geen grotere vreugde; leven binnen onze eigen muren waar we verantwoordelijk voor zijn, is immers niet niets. Jammer dat het zeer belangrijke moment van het kopen en verkopen van een huis kan worden verpest door problemen die we nooit zouden willen meemaken, zoals die van de buren. Deze laatsten kunnen in sommige gevallen namelijk een doorn in het oog zijn, en dit verhaal dat we je gaan vertellen is hiervan de bevestiging...

via Reddit

Advertisement
Unsplash/Not The Actual Photo

Unsplash/Not The Actual Photo

Een anoniem meisje wilde op Reddit haar ongelooflijke ervaring met een te nieuwsgierige buurvrouw vertellen nadat ze een eigen huis had gekocht, een beslissend en opwindend moment voor elke jongere die, na meerderjarig te zijn, definitief de volwassenen wereld wil betreden met een flinke dosis zelfstandigheid. Hier is haar verhaal:

"Ik had het geluk om een ​​huis te kopen. Aangezien het maar $15.000 kostte, vind ik dat het best mooi is. Er hoefde niet veel aan gedaan te worden, afgezien van een nieuw dak en kasten die vervangen moesten worden, maar mijn vader is timmerman dus het maakte niet veel uit. De vorige eigenaar was een oudere man die helaas is overleden en in het huis woonde voordat ik werd geboren. Ik ben er eindelijk in geslaagd om er 2 maanden geleden in te trekken. Het was leuk om deze mijlpaal te bereiken, maar het was even wennen om alleen te wonen.

3 weken nadat ik hier kwam wonen, was ik wat bloemen aan het planten voor de lente en ik wilde dat doen voordat de grond zou bevriezen. Mijn buurvrouw, ik noem haar Jane (misschien is ze 50 jaar?), kwam naar buiten en stelde zichzelf voor. Ik legde uit dat ik net was verhuisd en mijn tuin aan het voorbereiden was op de lente. Ze zei dat het leuk was dat iemand wat werk voor de oude eigenaar deed en vertelde me dat het een rustige buurt is en dat ik 's avonds geen feestjes zou moeten geven. Ik vertelde haar dat ik geen feestjes zal geven, maar ik was van plan binnenkort een housewarming te geven ter gelegenheid van Thanksgiving. Ze zei dat het vreemd was om een ​​housewarming te geven omdat ik het huis zou huren. Ik vertelde haar dat het huis van mij is. Ze geloofde me niet en ging weer naar huis."

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Het 20-jarige meisje vervolgde het verhaal:

"Vorige week was ik mijn voordeur aan het schilderen toen mijn buurvrouw binnenstormde en schreeuwde dat ik beter het huis van iemand anders kon gaan schilderen. Ik vertelde haar opnieuw dat het huis van mij is. Ze begon te schreeuwen dat ik te jong was om een ​​huis te kopen en dat ze contact op zou nemen met mijn huisbaas. Ik zei haar dat ze ermee op moest houden en me met rust moest laten. Ze begon om bewijs te vragen. Ik vertelde haar dat het haar niets aanging en dat ze mijn huis moest verlaten. Ze liep naar de rand van haar tuin en belde de politie, en zei hen dat ik een kraker was. Toen de agenten kwamen, liet ik ze mijn identiteitsbewijs zien en vroeg ik hen mijn buurvrouw van mijn eigendom te verwijderen.

De volgende dag sprak ik met mijn vader en vroeg wat ik moest doen. Hij zei dat ik dom was om ruzie te maken met mijn buren en dat ik vriendelijk moest zijn. Ik vond niet dat ik ongelijk had, maar mijn vader vindt van wel. Wat vinden jullie?”

Hoe zou je gereageerd hebben op deze nieuwsgierige buurvrouw als je in de schoenen van het meisje had gestaan?

Advertisement