Ze veranderen het slot van de huisgenoot die haar huur al drie maanden niet heeft betaald: een voorbeeldige huisuitzetting

Janine image
door Janine

04 November 2021

Ze veranderen het slot van de huisgenoot die haar huur al drie maanden niet heeft betaald: een voorbeeldige huisuitzetting
Advertisement

Het is nooit gemakkelijk om de beslissing te nemen om het huis om studie- of werkredenen te verlaten en naar een andere regio of een ander land te verhuizen, ver van het hart en de geruststellende aanwezigheid van de ouders. Vaak zijn het de jongsten die het doen, gemotiveerd door de wens om een ​​opleiding te volgen die de poorten kan openen naar een stabiele en mooie toekomst. Wanneer men om deze redenen verhuist, belandt men vaak in een gedeeld appartement met andere jongeren in een gelijkwaardige situatie; veel van deze huisgenoten zijn echter niet aan te raden...

via Ludwid6/TikTok

ludwid6/TikTok

ludwid6/TikTok

Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen is ongelooflijk en heeft twee meisjes als hoofdrolspeelsters, kamergenoten in hetzelfde appartement; naast deze twee meisjes wordt het huis ook bewoond door een derde huurder, die echter in de afgelopen drie maanden was verdwenen en haar huur niet betaald had. Na drie lange maanden waarin haar huisgenoten ook haar deel betaalden om niet uitgezet te worden, besloten ze een werkelijk "duivels" plan op te zetten om ervoor te zorgen dat hun verdwenen huisgenoot het huis niet gemakkelijk meer in kon komen.

Advertisement
ludwid6/TikTok

ludwid6/TikTok

In een video die te zien is op TikTok, belden de twee meisjes eerst een verhuisbedrijf dat hen hielp om alle meubels en persoonlijke bezittingen van het “verdwenen” meisje uit haar kamer te halen; elk van haar voorwerpen werd in zwarte vuilniszakken gegooid, terwijl de deur van haar kamer werd "verzegeld" met een hangslot; zodat ze nooit meer de kans zou krijgen om het huis binnen te komen en te doen wat ze wilde, omdat ze haar deel van de huur al drie maanden niet had betaald.

De twee meisjes achter de zogenaamde "misstanden" hebben alles op TikTok gepubliceerd, is het internet rond gegaan en becommentariëren alles met een perfect bijschrift: "Hier zijn enkele ideeën om een ​​fantastische avond door te brengen: gooi je huisgenoot het huis uit en stuur haar spullen terug naar haar ouders omdat ze de huur al 3 maanden niet heeft betaald!"

ludwid6/TikTok

ludwid6/TikTok

Het is duidelijk dat het gebaar van de twee meisjes het debat op internet op gang heeft gebracht, tussen gebruikers die beslist de kant van de twee meisjes kozen, die het gedrag van hun derde huurder zat waren, en degenen die in plaats daarvan uithaalden tegen hun beslissing om haar het huis uit te zetten; voor velen is wat de twee meisjes hebben gedaan een illegale uitzetting die strafbaar is volgens de Amerikaanse wet.

En jij, wat vind jij van de situatie? Hebben de twee meisjes er goed aan gedaan haar op deze manier uit huis te zetten of hadden ze kunnen nadenken voordat ze actie ondernamen?

Advertisement