Hij verliest zijn portemonnee, maar twee tieners geven hem terug: "Ik heb weer vertrouwen in de mensheid!"

Janine image
door Janine

10 November 2021

Hij verliest zijn portemonnee, maar twee tieners geven hem terug: "Ik heb weer vertrouwen in de mensheid!"
Advertisement

Eerlijkheid is een waarde die kinderen van jongs af aan wordt geleerd. Het lijkt tegenwoordig moeilijk om eerlijke mensen tegen te komen, gezien het nieuws in de kranten en op televisie, maar je moet nooit de hoop verliezen. Gelukkig zijn er tal van positieve verhalen die veel goeds voorspellen voor een eerlijke en liefdadige mensheid. Chris Pine heeft door zijn persoonlijke ervaring aan de hele wereld laten weten hoezeer zijn vertrouwen in de mensheid is vernieuwd sinds hij de kinderen van Eduardo, Lucas en Maya heeft ontmoet.

De man was zijn portemonnee kwijt en was wanhopig toen hij besefte dat hij hem nooit meer zou zien. Stel je je dan de verrassing eens voor dat er bij de deur werd aangebeld door een vader met twee tieners die waren gekomen om hem zijn portemonnee terug te geven.

via Facebook / Chris Person

Faith in Humanity RESTORED, REINVIGORATED and REJUVENATED! Meet Lucas, Maya and Eduardo. Last night around Publix I...

Pubblicato da Chris Person su Domenica 3 ottobre 2021

Chris had al zijn documenten in zijn portemonnee, inclusief die met betrekking tot het Covid-vaccin, zijn rijbewijs en verschillende contanten. Het verliezen van zijn portemonnee zou hem zeker wat schade en gedoe hebben bezorgd. Hij zocht hem in zijn vrachtwagen, vroeg iedereen op zijn werkplek of ze hem hadden gezien en hem misschien teruggaven... niets. Zijn moeder, een 72-jarige vrouw, probeerde hem ook te helpen door samen met de eigenaar de bewakingscamerabeelden te bekijken van een restaurant waar Chris een van de laatste keren had betaald. De hoop van de man was onderhand vervlogen, totdat twee jongens vergezeld van hun vader voor zijn deur verschenen. De jongste, Lucas, een 15-jarige jongen, had de portemonnee de avond ervoor op een parkeerplaats gevonden en vroeg onmiddellijk aan zijn vader wat hij moest doen om hem terug te geven. Samen met Lucas en Maya (17) reed vader Eduardo Perry naar het huis van Chris "om zijn kinderen de impact te leren die een vriendelijk en belangeloos gebaar heeft."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Chris is er zeker van dat de twee jongeren het ook zonder de hulp van hun vader Eduardo zouden hebben gedaan en was opgetogen over het gebaar. Hoevelen zouden dit gedaan hebben? Chris bood hun het contante bedrag in de portemonnee aan, maar de familie Perry wees dit aanbod vriendelijk af. Daar waren ze niet voor gekomen. Chris heeft ook lang met hen gepraat en ontdekte dat hij veel gemeenschappelijke interesses had met de jongeren en hun vader: “Ik heb vandaag drie nieuwe vrienden gemaakt. Ik heb het geluk deze geweldige mensen te ontmoeten. Wat een bijzondere ervaring!". Plotseling werd zijn vertrouwen in de mensheid weer hernieuwd dankzij deze drie "engelen".

Zou jij de portemonnee ook teruggebracht hebben?

Advertisement