Op 16-jarige leeftijd is hij een verantwoordelijke alleenstaande vader en zijn moeder is trots op hem: "Veel volwassen mannen zouden zijn weggelopen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 16-jarige leeftijd is hij een verantwoordelijke…
Ze wil dat iedereen die op de bruiloft van haar broer is uitgenodigd veganistisch eet: de absurde eis van de zus van de bruidegom Baby van 10 maanden leert zwemmen en wordt de onafscheidelijke vriend van de instructeur: de lieve foto

Op 16-jarige leeftijd is hij een verantwoordelijke alleenstaande vader en zijn moeder is trots op hem: "Veel volwassen mannen zouden zijn weggelopen"

08 November 2021 • Door Janine
8.702
Advertisement

Zwangerschappen bij tieners komen vaker voor dan we ons misschien kunnen voorstellen en kunnen het leven van de nieuwe ouders vaak zo overhoop halen dat, vooral vrouwen, in veel gevallen gedwongen worden hun studie te staken. Juist van vrouwen wordt altijd een onmisbare gehechtheid aan het kind verwacht, en aangezien jeugdrelaties vaak op korte termijn ten einde lopen, komt de plicht om voor het kind te zorgen vaak neer op de vrouw. Traditioneel is het gebruikelijker om een ​​jonge alleenstaande moeder te zien dan een jonge vader, maar er zijn uitzonderingen. Michelle Ann is bijvoorbeeld erg trots op haar 16-jarige zoon die de verantwoordelijkheid op zich heeft genomen om zijn dochter alleen op te voeden. Hoeveel mannen die veel ouder zijn dan hij zouden tegenover zo'n verantwoordelijkheid zijn weggelopen?


Michelle Ann is de moeder van een 16-jarige jongen die, ondanks zijn jonge leeftijd, al een uitzonderlijke vader is geworden. Michelle is dan ook een gelukkige oma en zegt heel trots te zijn op haar zoon, juist omdat hij zijn verantwoordelijkheden heeft aanvaard en omdat hij er alles aan doet om zijn dochter ondanks de moeilijkheden de juiste opvoeding te geven. Op sociale netwerken, vooral op TikTok, deelt Michelle vaak alle inspanningen van haar zoon in het belang van zijn dochter, en prijst ze hem altijd. Veel volwassen mannen zijn bijvoorbeeld niet aanwezig in het leven van hun kinderen.

In de video's van Michelle, die altijd erg succesvol zijn, legt de oma van het kleine meisje ook de achtergrondverhalen uit die ertoe leidden dat haar zoon de voogdij over zijn dochter kreeg.

Michelle spreekt altijd zeer respectvol over de moeder van het kleine meisje en legt uit dat de jonge vrouw “zich nog niet klaar voelde om fulltime het ouderschap aan te gaan”. Samen besloten ze de voogdij over het kind toe te vertrouwen aan de vader en grootmoeder, die echter altijd hebben gezegd dat ze de deur voor de moeder open zullen laten als ze op enig moment in haar leven een relatie met haar dochter wil hebben.

Advertisement

Het is duidelijk dat de genegenheid van kinderen niet te koop is, je moet echt aanwezig zijn en alle mogelijke liefde aan hen doorgeven. Gelukkig is de familie van de jongen erg behulpzaam geweest en is deze 100% aanwezig in hun beider leven.

Een applaus voor deze jongen en deze prachtige familie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt