Ze nemen hun kinderen mee naar het restaurant en een onbekende laat een briefje achter om zich te complimenteren over hun opvoeding

Janine image
door Janine

05 December 2021

Ze nemen hun kinderen mee naar het restaurant en een onbekende laat een briefje achter om zich te complimenteren over hun opvoeding
Advertisement

Een kind verandert je leven. Het is een uitdrukking die we vaak horen van nieuwe ouders, die enthousiast zijn, maar tegelijkertijd overweldigd door de nieuwkomers in het gezin. In deze levensfase worden vaak veranderingen opgemerkt die zich in de afgelopen periode hebben voorgedaan, waarbij een "voor" en een "na" wordt geïdentificeerd. Kortom, kinderen opvoeden is niet eenvoudig, net zoals het niet eenvoudig is om ze goed op te voeden. Toch kregen Ryan en Maggie, ouders van vijf prachtige kinderen, een geweldige verrassing toen ze het restaurant verlieten waar ze aan het dineren waren. Een briefje van een onbekende die hen complimenteerde met hoe ze hun kinderen hadden opgevoed…

via Click2Houston

Advertisement
Tatu Kosonen/Wikimedia

Tatu Kosonen/Wikimedia

Ryan en Maggie zijn een gelukkig getrouwd Amerikaans stel en ouders van vijf prachtige kinderen. Omdat ze met zijn zevenen onder hetzelfde dak zijn, moesten ze zich aanpassen aan de nieuwe uitdagingen die het dagelijks leven hen stelt. Soms is het namelijk niet eenvoudig voor een groot gezin om een ​​avondje uit eten te gaan. Omdat ze met velen zijn, kan zelfs de reis met de auto om de bestemming te bereiken een uitdaging zijn. Aan organisatie ontbreekt het echter niet in de familie van Ryan en Maggie. Na jaren van continu proberen en verbeteren, hebben ze perfect geleerd om hun grote gezin te beheren, zelfs in de meest complexe verplaatsingen.

Om deze reden is zich goed gedragen aan een tafel in het restaurant kinderspel voor dit gelukkige gezin. De eigenaren van het restaurant (evenals de klanten) toen ze naar Rico's Hacienda gingen, met vijf kinderen in de leeftijd van 4 tot 14, waren bang dat het een beetje turbulent zou worden omdat het een echte “karavaan" was.

Advertisement
YouTube

YouTube

Eén klant in het bijzonder was zo getroffen door het gedrag van de familie Bokorst dat hij besloot een briefje bij de kassa achter te laten om de twee ouders te complimenteren: "Ik vroeg om de rekening en de ober gaf me, naast het brengen van de bon, een tweede briefje. Aanvankelijk wist ik niet zeker wat het was, dus besloot ik het te openen. Toen ik het eenmaal las, herinner ik me dat ik sprakeloos was”, zei Ryan.

Op het briefje stond: “Meneer, ik was erg onder de indruk van uw gezin vanavond. Je ziet duidelijk dat uw kinderen goed opgevoed en beleefd zijn en dat is deels uw verdienste. Jullie twee zouden trots moeten zijn als ouders. Jullie hebben allebei geweldig werk geleverd. Het was mij een genoegen u vanavond een diner aan te bieden. Uw gezin is echt een verademing en het heeft me goed gedaan om in uw gezelschap te dineren. Ik wens jullie een goed leven en moge God jullie altijd beschermen”.

Een gebaar dat niet onopgemerkt kon blijven. Dus vroegen Ryan en Maggie de ober wie deze weldoener was, zodat ze hem persoonlijk konden bedanken. De man had echter het restaurant verlaten en het briefje was niet ondertekend.

Dus ook al zal de identiteit van de man voor altijd een mysterie blijven, wat zeker is, is dat de familie Bokorst dat moment nooit zal vergeten. Vader Ryan en moeder Maggie maakten van de gelegenheid gebruik om hun kinderen nog een belangrijke les te leren: je bent nooit te jong om een ​​positieve impact te hebben op de wereld om ons heen!

Advertisement