Met 18 maanden is ze al zo lang dat ze bijna de lengte van haar moeder heeft bereikt

Janine image
door Janine

23 Juni 2023

Met 18 maanden is ze al zo lang dat ze bijna de lengte van haar moeder heeft bereikt
Advertisement

Kinderen verbazen ons altijd, vooral door de eenvoudigste dingen ter wereld te doen. Soms slagen ze erin zulke onverwachte gebaren te maken dat ze ons sprakeloos en verbaasd achterlaten door hun humor, sympathie en ook altruïsme. In sommige gevallen zijn het echter niet hun gebaren die indruk maken op volwassenen, maar eerder iets fysieks en bijna onverklaarbaars.

Dit is wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen, waarin een heel speciaal meisje centraal staat. Laten we haar samen leren kennen en erachter komen waarom ze beroemd werd.

via Mirror

Advertisement

Dit is Magnolia, ze is 18 maanden oud en een van de meest "volwassen" meisjes ter wereld. Haar moeder Clara Thomas en haar vader Arthur stelden haar voor. Beiden jong, waren de twee volkomen sprakeloos bij de vroegrijpe ontwikkeling van hun tweede dochter, zodanig dat ze het bekend wilden maken.

Omdat ze niet erg lang waren, maar een gemiddelde lengte hebben, konden de twee niet uitleggen hoe zo'n groei mogelijk was bij hun kleine meid. Toch blijkt uit hun verhalen dat er niets ongewoons aan haar is en dat haar ontwikkeling volkomen normaal is. En als velen ertoe worden gebracht te denken dat alles afhangt van wat ze eet, hebben ze het mis. Eten heeft er niets mee te maken en het is gewoon een fysieke aangelegenheid. Ze is een groter kind dan de anderen en groeit snel in de lengte, waardoor ze bijna net zo lang als haar moeder is geworden.

Advertisement

De vrouw, afkomstig uit Arkansas, zei dat haar kleine meisje ook snel veel praktische vaardigheden aan het ontwikkelen is. "Maggie is erg geavanceerd voor haar leeftijd - zei ze - haar motoriek is buitengewoon en ze slaagt erin om zelf haar tanden te poetsen of deuren te openen. Maar wat ons het meest opvalt - vervolgde haar moeder - is haar manier van zichzelf uitdrukken".

Volgens de getuigenissen van de ouders zou de kleine Magnolia een heel sociaal meisje zijn, zelfverzekerd en in staat om zich met een paar korte zinnen uit te drukken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze haar 3-jarige zusje qua lengte heeft bereikt en overtroffen. De twee meisjes kunnen elkaar kleding gebruiken, ondanks dat ze anderhalf jaar verschil hebben, maar Clara en Arthur moeten elke maand een nieuw paar schoenen kopen voor hun jongste dochter.

clarajaethomas/Instagram

clarajaethomas/Instagram

Een buitengewone groei die van Magnolia, die ons weliswaar verbaast, maar ook verrukt. Haar foto's zijn prachtig, vind je ook niet?

Advertisement