Moeder wordt woedend nadat stewardessen de naam van haar dochter belachelijk maken

Janine image
door Janine

06 Augustus 2023

Moeder wordt woedend nadat stewardessen de naam van haar dochter belachelijk maken
Advertisement

Met het vliegtuig kunnen de meest uiteenlopende gebeurtenissen plaatsvinden: het onverwachte ligt altijd om de hoek en zelfs de meest oplettende reiziger kan in de problemen komen. In dit verhaal was er in werkelijkheid geen belemmering die bijvoorbeeld het risico liep dat onze hoofdrolspelers hun vlucht verloren of vreemde situaties veroorzaakten zodra ze vertrokken.

Het begon allemaal al voordat ze het vliegveld verlieten en in het vliegtuig stapten: bij de gate. Een moeder bevond zich in moeilijkheden en in grote verlegenheid ondanks dat ze niets verkeerds had gedaan. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

via Metro

Advertisement
 KCAL News/Youtube/Screenshot

KCAL News/Youtube/Screenshot

Traci Redford, uit Texas, is de moeder van een prachtige 5-jarige dochter en ze wilden allebei gewoon in hun vliegtuig stappen en genieten van hun vlucht naar huis. Dit was niet mogelijk. Niet zonder oordeel en spottend gelach.

Het hele verhaal speelde zich af vlak voor het instappen: moeder en dochter stonden bij hun gate en toonden hun respectievelijke tickets aan de verantwoordelijke persoon toen deze onbeschaamd en zonder enige terughoudendheid in lachen uitbarstte.

De reden waarom die persoon zo geamuseerd was? Toen ze hun tickets bekeek: de naam van het 5-jarige meisje, die duidelijk op haar ticket te lezen was, maakte nogal wat indruk op haar.

Advertisement

A woman says a Southwest Airlines agent in Southern California mocked her 5-year-old daughter's 'Abcde' name when they...

Pubblicato da KULR8 News su Giovedì 29 novembre 2018

De naam van het meisje is namelijk ABCDE, oftewel de eerste letters van het alfabet! In werkelijkheid zou de Engelse uitspraak "Ab-city" zijn, maar daarmee hield het gelach zeker niet op: terwijl ze naar het meisje wees, wees de stewardess ook al haar collega's op haar ongebruikelijke naam.

Tracy vatte het helemaal niet goed op: “hé, als ik je kan horen, betekent dit dat mijn dochter je ook hoort! Ik zou je dankbaar zijn als je zou willen stoppen", begon de moeder, ongelovig over wat er gebeurde. Maar die persoon maakte de zaken alleen maar erger: ze nam zelfs een foto van het vliegticket van het meisje en plaatste die vervolgens op het net!

Het gezin vloog terug naar huis en het meisje, dat getuige was geweest van dat voorval, vroeg aanhoudend aan haar moeder: "Mam, waarom lachten die mensen allemaal om mijn naam?". De vrouw probeerde het kleine meisje uit te leggen dat niet alle mensen beleefd en vriendelijk weten te zijn.

Toen de feiten eenmaal algemeen bekend waren, verontschuldigde de luchtvaartmaatschappij zich officieel bij de familie Redford en nam disciplinaire maatregelen tegen de werkneemster die onaardig tegen hen was geweest. Wat vind je van dit verhaal?

Source:

Youtube

Advertisement