Een alleenstaande moeder zegt haar baan als verpleegster op om voor haar kinderen te zorgen en start een nieuwe activiteit aan huis

Janine image
door Janine

19 November 2021

Een alleenstaande moeder zegt haar baan als verpleegster op om voor haar kinderen te zorgen en start een nieuwe activiteit aan huis
Advertisement

Een werkende moeder zijn is niet gemakkelijk, ook al zou het tegenwoordig de norm moeten zijn. Helaas mengen werkverplichtingen zich elke dag met persoonlijke verplichtingen, waardoor ouders van jonge kinderen steeds meer uitgeput raken. Bovendien mogen we nooit vergeten dat de tijd die we met onze kinderen doorbrengen nooit meer terugkomt, aangezien ze op een dag volwassen zullen zijn en hun eigen leven zullen leiden. Een jonge 30-jarige verpleegster, die slopende diensten werkte, en alleenstaande moeder van drie kinderen is, besloot ontslag te nemen om op de best mogelijke manier voor haar kinderen te zorgen. Om geld te verdienen en haar gezin te onderhouden, besloot ze een klein bedrijf te starten dat ze rechtstreeks vanuit huis kan doen. Kortom, deze moeder lijkt een balans te hebben gevonden tussen haar persoonlijke en werkende leven.

via Instagram / pelynoobakes

Pelyn Tan is 30 jaar oud en kreeg haar eerste kind toen ze 17 was. In de loop der jaren studeerde ze en werd ze verpleegster - een groot succes voor een jonge moeder! Ze kreeg nog twee kinderen, waarna ze van haar man scheidde waardoor ze helemaal alleen bleef om het gezin te beheren. Als het niet gemakkelijk is om de rol van gezinshoofd te spelen en eten op tafel te zetten als je met z'n tweeën bent, laat staan ​​als single. De jonge moeder verloor echter nooit de moed, zelfs niet toen ze onwaarschijnlijke en eindeloze diensten had. Ze realiseerde zich echter dat ze niet genoeg tijd met haar kinderen doorbracht en dat ze haar drukke beroepsleven objectief gezien erg beu was.

Advertisement

Werken als verpleegkundige is duidelijk erg vermoeiend, vooral omdat de diensten altijd anders en erg stressvol kunnen zijn. Als je kinderen thuis hebt die wachten op het avondeten, kunnen met name nachtdiensten een probleem worden. Pelyn Tan hield het 9 jaar vol in dit tempo, waarna ze, toen ze een alleenstaande moeder werd, zich realiseerde dat er iets moest veranderen als ze er voor haar kinderen wilde zijn, dus besloot ze haar medische carrière achter zich te laten en thuis te blijven. Natuurlijk kreeg de jonge vrouw het druk als onderneemster en lanceerde ze zichzelf in een nieuw bedrijf.

Zo heeft Pelyn haar winkel geopend waarmee ze zelfgebakken brood en vele andere zoetigheden verkoopt die ze rechtstreeks in haar keuken bakt. Het Instagram-account van haar bedrijf groeit elke dag en de bestellingen die ze krijgt, worden ook steeds groter.

Pelyn lijkt eindelijk de juiste balans te hebben gevonden tussen haar privé- en werkleven en we kunnen haar alleen maar feliciteren met haar vastberadenheid en moed. We hopen dat je webshop steeds beter wordt!

Advertisement