Ze berispt een kind dat haar hoed afpakte in het restaurant en haar moeder grijpt in: "het is maar een kind!"

Janine image
door Janine

17 November 2021

Ze berispt een kind dat haar hoed afpakte in het restaurant en haar moeder grijpt in: "het is maar een kind!"
Advertisement

Een kind de juiste opvoeding geven kan een echte uitdaging zijn, want wie definieert het concept "goede opvoeding”? Helaas is er in deze gevallen geen handleiding te volgen en zal iedere ouder zijn best moeten doen. Niemand mag oordelen over het ouderschap van een ander, want je weet nooit wat er in het leven van de ander gebeurt. Maar wat te doen als het kind van een vreemde ons in het restaurant ergert, bijvoorbeeld met zijn vervelende en onbeleefde gedrag? Kunnen we ingrijpen om ervoor te zorgen dat het kind stopt? De hoofdpersoon van dit verhaal wilde Reddit-gebruikers vragen of zij het was die ongepast handelde tijdens een familie-etentje in het restaurant.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Een jonge vrouw die met haar familie in een restaurant was, moest de brutaliteit onder ogen zien van een 9 of 10-jarige jongen die, zonder toestemming te vragen, haar hoed pakte alsof het van hemzelf was. De 23-jarige vrouw vertelde Reddit dat ze naar een gezinsvriendelijk restaurant ging, waar de aanwezigheid van kinderen enorm was, en dat ze dus wist dat er kinderen in het restaurant zouden zijn. Helaas weten we dat bij deze gelegenheden veel ouders vergeten dat ze een kind hebben en het toestaan ​​zich op wat voor manier dan ook te gedragen. Ben je ooit uit eten geweest terwijl je omringd werd door schreeuwende en rennende kinderen? Hoe vervelend zou het zijn om in dit geval getuige te zijn van de onbewogenheid van de ouders?

De jonge vrouw zei dat de moeder van het kind in kwestie hem van tijd tot tijd alleen even aankeek om hem te zeggen terug aan tafel te gaan om zijn eten op te eten. Al die tijd liet ze hem echter rennen en schreeuwen, ondanks dat het bedienend personeel hem verschillende keren beleefd probeerde te zeggen dat hij daar mee op moest houden. Het kind stopte dan 30 seconden en begon opnieuw. Op een gegeven moment greep het kind de hoed van de jonge vrouw en zette die op zijn hoofd. “Geef onmiddellijk terug!" en de vrouw pakte het van hem af; het kind schaamde zich en keek in de richting van zijn moeder voor die steun waarvan hij waarschijnlijk al wist dat hij die zou krijgen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De moeder van de jongen arriveerde kort daarna en beschuldigde de vrouw ervan dat ze tegen haar zoon had geschreeuwd en dat ze zich met haar eigen zaken moest bemoeien: "Het is maar een kind!” riep ze uit, en zwakte de acties van haar bijna 10-jarige zoon af. Volgens de moeder van het kind had de vrouw zich niet zo druk moeten maken, integendeel, ze had het kind op een vriendelijke manier moeten vragen om te stoppen met spelen.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van de jonge vrouw?

Advertisement