Het konijn knaagt aan haar Louis Vuitton-tas, haar schoenen en haar haar: schade voor ruim 2.300 euro maar zij is gek op hem

Janine image
door Janine

20 November 2021

Het konijn knaagt aan haar Louis Vuitton-tas, haar schoenen en haar haar: schade voor ruim 2.300 euro maar zij is gek op hem
Advertisement

Heb je thuis een konijn als huisdier? Als je overweegt er een te adopteren, moet je misschien eerst de getuigenis horen van Sarah Holling, een 35-jarige vrouw uit Derby, in Derbyshire (VK). Het schattige konijntje Binx, een dwergramkonijn met een zachte grijze vacht, knaagde aan de zeer dure Louis Vitton-tas van zijn baasje en knaagde ook aan de even dure sportschoenen van de vrouw. Alsof dat nog niet genoeg was, genoot het kleine huisdier ook van Sarah's haar, die het met veel moeite had laten groeien. Kortom, Binx heeft op alles geknaagd wat hij te pakken kon krijgen, voor een totale schade van ruim 2300 euro. Weet je zeker dat je nog steeds een konijn wilt?

via Mirror

Picked up my baby 4 days ago he’s so lovely natured very well handled. Lovely family he came with a little birth...

Pubblicato da Sarah Jane su Martedì 6 luglio 2021

Sarah adopteerde Binx met grote vreugde en is stapelgek op hem, maar ze kon niet onverschillig blijven tegenover de schade die het dier haar heeft aangericht. Kortom, zoals ze zelf zei, kan ze niets duurs meer bezitten sinds de kleine Binx een deel van haar leven is geworden. Om eerlijk te zijn, denken we dat ze ook afscheid moet nemen van goedkopere spullen, omdat het konijn de gewoonte heeft om overal aan te knagen.

Advertisement
Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Sarah definieerde de ervaring om Binx in huis te hebben met deze woorden: "Hij heeft voor duizenden dollars aan spullen vernietigd, inclusief mijn haar. Hij kauwt op alles: mijn kleding, mijn sneakers, alles waar hij zijn tanden in kan zetten. Het is een absolute nachtmerrie, ook al ben ik dol op hem.” Een haat-liefderelatie dus, waarbij de liefde voor het dier natuurlijk wint.

Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Bovendien voegde de vrouw eraan toe: "Ik kan niets meer bezitten, omdat alles van Binx is. Ik was absoluut kapot van het haar omdat ik vorig jaar tijdens de lockdown de extensions eruit had gedaan en honderden euro's besteedde om ze tussen behandelingen door te laten groeien. Ik wist niet of ik moest lachen of huilen, maar uiteindelijk had ik zin om te lachen. En dan de tas: ik kan nog steeds niet geloven dat hij eraan heeft gegeten. Hij heeft ongetwijfeld een dure smaak."

Hoe kan het dat Binx haar haar heeft afgebeten? Nou, het gebeurde allemaal terwijl Sarah sliep! Op een avond kwam ze thuis van een feestje en besloot ze het konijn een nachtje uit de kooi te laten, want hij gedroeg zich destijds heel goed. Ze had echter heel diep geslapen en merkte niet dat het huisdier naast haar kussen was gesprongen en aan haar haarlokken was gaan knagen. Je kunt je haar reactie in de ochtend voorstellen, in de veronderstelling dat ze "al" haar haar kwijt was!

Facebook / Sarah Jane

Facebook / Sarah Jane

Het is zeker een schattig dier, maar voordat je er een adopteert, moet je goed geïnformeerd zijn: voor ons huisdier zullen we bereid moeten zijn om onze levensstijl te veranderen, indien nodig. Ben jij daartoe bereid?

Advertisement