Moeder neemt de stoel van een vreemde in het vliegtuig en hij klaagt: “Niemand luisterde naar me”

Janine image
door Janine

14 Juni 2024

Moeder neemt de vliegtuigstoel van een man in alsof het niets is
Advertisement

Reizen met het vliegtuig biedt ongetwijfeld tal van voordelen: we hebben het over het veiligste vervoermiddel ter wereld, en ook over een vervoermiddel dat in relatief weinig tijd zeer lange afstanden kan overbruggen. Eerlijk gezegd zijn zelfs de prijzen, als je de tickets ruim van tevoren boekt, over het algemeen redelijk.

Er zijn echter altijd mensen aan boord van het vliegtuig waarmee rekening moet worden gehouden. Een paar regels moeten altijd in acht worden genomen tijdens het vliegen, zoals het zitten op de stoel waarop je ticket betrekking heeft. Helaas kwam een man in een onaangename situatie terecht.

via Reddit

Het verhaal van de man betreft zijn negatieve ervaring

Freepik

De hoofdpersoon van het onfortuinlijke verhaal wendde zich tot het populaire Reddit-forum om het incident te delen, laten we de details bekijken.

"Ik was aan het boarden, ik was net in het vliegtuig gestapt, toen ik naar mijn stoel liep - de voorlaatste rij vanaf de achterkant - toen ik zag dat daar een vrouw zat met haar kinderen”, vertelde de man.

"Ik had de stoel bij het raam, maar die vrouw zat daar met haar kinderen naast haar, dus ik vroeg haar of ze zich vergist had”, zei de man. Maar dat was volgens haar niet zo.

"Ze deed alsof ze van niets wist, ze antwoordde dat ze niet precies wist wat de stoelen voor haar en haar kinderen waren... dat was duidelijk gelogen”. Dus wendde de man zich tot een steward voor opheldering: niets ging zoals hij had gepland.

Advertisement

De reactie van de stewardess en opmerkingen van internetgebruikers

Freepik

“Het komt door de pre-boarding van families, ze zijn een gezin en daarom mag ze naast haar kinderen zitten”, legde de steward hem uit. De man was enigszins perplex: “Ik ben de eerste die een moeder met haar kinderen naast elkaar zou willen zetten, maar die vrouw heeft me helemaal niets gevraagd. Ik bedoel, ze had kunnen wachten en het mij vragen, maar in plaats daarvan ging ze gewoon op mijn plaats zitten," schreef de duidelijk geërgerde man.

Alsof dat nog niet genoeg was, zag hij de man van de vrouw aan de andere kant zitten: "Elk van de ouders had een kind kunnen nemen en ernaast kunnen zitten, maar ik denk dat ze daar geen boodschap aan hadden”, voegde de man eraan toe.

Dus uiteindelijk moest hij zich overgeven aan die realiteit... maar hij vroeg zich af of het juist was voor een luchtvaartmaatschappij om zoiets toe te staan. Laten we eens kijken naar enkele antwoorden van gebruikers.

"Als je voor een bepaalde stoel hebt betaald, heb je gewoon recht op die stoel en had je ervoor moeten vechten, als alternatief kun je nu een klacht indienen”, schreef iemand, "Ik zou woedend zijn geweest over de gekregen behandeling”, schreef een ander, "Die vrouw had geen scrupules... ik had ruzie met haar gemaakt”, schreef weer een ander. Wat vind jij?

Source:

Reddit

Advertisement