Bruid wordt in de maling genomen door familievriend: “Nu begrijp ik waarom je zo dik was op je bruiloft”

Janine image
door Janine

23 Mei 2024

Bruid wordt in de maling genomen door familievriend
Advertisement

Soms is één woord te veel genoeg om voor opschudding te zorgen. Er zijn niet voor niets veel woorden en het maakt een enorm verschil als je weet hoe je ze correct moet gebruiken. Vaak wordt de context waarin je besluit te spreken bepalend...

In ieder geval is het bij sommige kwesties altijd raadzaam uiterst voorzichtig te zijn: het risico bestaat dat iemand die ons dierbaar is, wordt gekwetst. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, omdat ze een werkelijk ongelukkige uitspraak hoorde die tot drastische gevolgen leidde.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van de bruid over het ongelukkige “incident”

VulcanHumour/Reddit

Het ongelukkige voorval werd gemeld door de vrouw zelf, die het slachtoffer was van een misverstand... Ze wendde zich tot het Reddit-forum waar ze haar verhaal deelde en om de mening van internetgebruikers vroeg.

“Ik heb een vriend van mijn familie via een foto in een bericht laten weten dat ik min of meer in de derde maand van mijn zwangerschap zwanger was”, schreef de vrouw en kwam meteen ter zake. Het probleem ontstond zodra de persoon aan wie het bericht was gestuurd antwoordde....

"Wauw, gefeliciteerd!" luidde het antwoord van de inmiddels voormalige vriend van de familie. Ja, want we vertellen je alvast dat het gesprek dat de twee hadden niet lang duurde, maar wel leidde tot een duidelijk einde aan die vriendschap...

Advertisement

De schokkende reactie van de man en reacties van gebruikers

Freepik

“Nu begrijp ik waarom je er zo dik uitzag op je trouwfoto's. Nu weet ik waarom", zou deze persoon hebben geantwoord en voegde er zelfs een lachende emoticon aan toe.  Sommigen zouden het misschien grappig hebben gevonden, ware het niet dat de vrouw - zoals hierboven vermeld - drie maanden zwanger was, maar al ruim vier maanden getrouwd.

"Ik was niet zwanger tijdens mijn huwelijk…”, antwoordde de vrouw, die zich onvermijdelijk gekwetst voelde door wat haar was verteld. Natuurlijk kon de man het exacte tijdstip van de zwangerschap van de hoofdpersoon van dit verhaal niet weten, maar hij had zeker voorzichtiger kunnen zijn en minder risico kunnen nemen... maar laten we eens kijken naar de reacties van gebruikers over wat er is gebeurd.

"Zo'n persoon zou ik geen vriend noemen, houd afstand van hem”, stelde iemand voor, "Laat hem weten dat hij niet meer welkom is op een familiefeest”, schreef een ander, "Sommige mensen zijn echt gemeen: ik zou zoiets niet eens denken, laat staan dat ik het durf te zeggen!”, schreef weer een ander.

De vrouw schreef dat ze haar broer naar die berichtenuitwisseling had laten kijken: hij kwam tussenbeide om die onbeleefde persoon verwijten te maken. De man maakte een blunder, maar is zoiets genoeg om een relatie te beëindigen? Wat vind jij?

Source:

Reddit

Advertisement