Op het werk ontdekt hij dat hij een miljoen pond heeft gewonnen: zijn reactie wordt vastgelegd door zijn collega's (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Op het werk ontdekt hij dat hij een…
Een onbekende jongen belt aan haar deur terwijl ze alleen in huis is: in werkelijkheid wil hij gewoon haar portemonnee teruggeven Hij wil van zijn vrouw scheiden omdat ze zich niet wast: “Ze wil niet douchen!”

Op het werk ontdekt hij dat hij een miljoen pond heeft gewonnen: zijn reactie wordt vastgelegd door zijn collega's (+ VIDEO)

22 November 2021 • Door Janine
6.010
Advertisement

Wie droomt er niet van de loterij te winnen? Vaak vormen miljonairswinsten van dit type de enige ontsnapping uit een vermoeiend leven met weinig comfort. Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om het winnende lot in bezit te hebben en bovendien riskeer je door de jaren heen te veel geld uit te geven aan de aankoop van verschillende loten in vergelijking met de reële kans om te winnen. Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, gaat echter over iemand die hierin is geslaagd: een 28-jarige man die zijn droom om voetballer te worden door een knieblessure in rook had zien opgaan en die nu gefilmd werd door zijn collega's terwijl hij merkte dat hij het winnende lot had gekocht. De video van de scène werd op Twitter geplaatst en ging viraal dankzij de ongelooflijke emotie van de man toen hij hoorde dat hij had gewonnen.

Terry Kennedy droomde ervan om profvoetballer te worden en zijn hele jeugd leek in die richting te gaan. De man uit Yorkshire debuteerde in 2011 bij Sheffield United, maar zijn carrière kwam nooit van de grond vanwege een ernstige knieblessure die hem dwong zich terug te trekken uit de sport. Een enorme tegenslag voor een veelbelovende jongen zoals hij. Hoe dan ook, een paar jaar later lijkt het lot hem een ​​grote beloning te hebben gegeven: Terry was in feite de winnaar van de loterij van een miljoen pond! Toen de voormalige Britse voetballer zich deze mogelijkheid realiseerde, was hij op de werkplek en filmden zijn collega's hem ongelovig terwijl hij een helpdesk belde om er zeker van te zijn dat hij inderdaad de gelukkige winnaar was.

De telefoniste zegt dat hij moet gaan zitten voordat ze het nieuws bevestigt en vraagt ​​hem dan: "Ben je er klaar voor?”; de jonge man antwoordt dat hij, om de waarheid te zeggen, helemaal niet klaar is om het nieuws te incasseren en lijkt duidelijk geëmotioneerd. De vrouw onthult vervolgens dat hij de gelukkige winnaar is! Kennedy kon zijn ogen niet geloven, - al zijn collega's begonnen te schreeuwen en waren blij voor hem, die zijn handen voor zijn gezicht hield omdat de emotie zo groot was. Plotseling een miljoen pond ontvangen gebeurt niet elke dag en Kennedy zal zich nu zeker van alles kunnen veroorloven.

Wat zou jij doen met zo'n overwinning? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt