Een anonieme Kerstman schonk een busje en $10.000 aan een in moeilijkheden verkerend stel met 12 kinderen

Janine image
door Janine

24 November 2021

Een anonieme Kerstman schonk een busje en $10.000 aan een in moeilijkheden verkerend stel met 12 kinderen
Advertisement

De Kerstman bestaat niet, dat is waar, maar in plaats van die man met de witte baard en het rode pak kan een man met een groot en genereus hart zich materialiseren. We hebben het over die mensen die families in moeilijkheden weten te helpen om rond te komen, met ad hoc donaties. Degenen die aan liefdadigheid doen, willen meestal anoniem blijven en dit is wat de mysterieuze en gulle schenker uit Idaho, die een gezin van 12 gelukkig heeft gemaakt, verenigt met een echte Kerstman. Ben Ashley en zijn vrouw Misty werken hard om voor hun grote gezin te zorgen en, zoals je je kunt voorstellen, is het niet gemakkelijk voor hen om in de behoeften van al hun kinderen te voorzien. Ook had het stel niet genoeg geld om het oude busje waar ze in reden te repareren. Tegenwoordig hoeven ze zich hier gelukkig niet langer zorgen om te maken.

via Youtube / East Idaho News

Ben Ashley ,myself, and our entire family are so extremely grateful and blessed by this secret santa! He knows how much...

Pubblicato da Misty Bierma Ashley su Martedì 15 dicembre 2020

Misty en Ben Ashley houden van kinderen en daarom hebben ze zo'n groot gezin: 12 kinderen, van wie velen geadopteerd zijn en anderen nog wachten om officieel geadopteerd te worden. Ze zijn een grote familie en beide ouders werken hard om ervoor te zorgen dat iedereen alles nodig heeft. Het is natuurlijk niet makkelijk, maar ze doen er alles aan om de eindjes aan elkaar te knopen. Ben werkt de hele dag en komt vaak om 22.00 uur thuis, terwijl Misty 's avonds begint te werken en vaak na middernacht thuiskomt. Zoals je je kunt voorstellen, is er een busje nodig om het hele gezin naar elke bestemming te krijgen. Helaas is het busje dat ze ooit van een vuilstort haalden een paar jaar geleden kapot gegaan en stond sindsdien op hun oprit.

Advertisement

Iemand moet dat busje hebben opgemerkt en ook alle inspanningen die de Ashleys elke dag leveren om waardig te leven, zozeer zelfs dat tijdens de feestdagen de mooiste en meest onverwachte geschenken arriveerden. Iemand heeft namelijk $10.000 aan de familie gedoneerd om de aankoop te voltooien van alle meubels die ze nodig hebben voor hun huis, inclusief bedden voor hun opgroeiende kinderen, en vooral een nieuw busje waarmee ze zich allemaal samen kunnen verplaatsen. De emotie van Ben en Ashley bij het ontvangen van deze geschenken was ongelooflijk en ook tegenover de camera's spaarden ze zichzelf niet. De hele familie was opgetogen en dankbaar voor het geweldige onverwachte geschenk.

Youtube Screenshot / East Idaho News

Youtube Screenshot / East Idaho News

Een anonieme Kerstman die de dromen van een groot liefdevol gezin realiseerde!

Advertisement