Zwerfkatten miauwen naar een afvoer en trekken de aandacht van bewoners: er lag een achtergelaten baby - BekijkDezeVideo.nl
x
Zwerfkatten miauwen naar een afvoer…
Ze organiseren haar verjaardag voor haar zoon, ze beantwoordt de gunst door $600 aan boodschappen te geven aan mensen in nood Hoe je het raam van je oven in een paar stappen wast en weer schoon en glanzend maakt

Zwerfkatten miauwen naar een afvoer en trekken de aandacht van bewoners: er lag een achtergelaten baby

21 November 2021 • Door Janine
5.775
Advertisement

Het in de steek laten van je eigen kind is verschrikkelijk, maar we kunnen nooit weten wat een moeder echt motiveert om hiertoe over te gaan. Achter het in de steek laten van een kind kunnen duizend redenen en een onderliggende wanhoop schuilgaan die begrepen moeten worden in plaats van te beschuldigen. In ieder geval, als je denkt dat je een kind niet kunt onderhouden, moet je altijd veilige methoden gebruiken en het anoniem in de handen van verpleegsters of nonnen achterlaten, maar zeker niet op straat of, erger nog, in een riool.

In Mumbai, in India, vond een groep bewoners een babymeisje, gewikkeld in een doek, luid schreeuwend, in een afvoer. De bewoners waren gewaarschuwd door een groep zwerfkatten die vreemd in de richting van het kind wezen en maar bleven miauwen.

via: News18

Een paar zwerfkatten bleven op een verdachte manier miauwen, allemaal richting een specifieke afvoer. Voorbijgangers kregen argwaan bij het zien van zo'n tafereel, alsof de katten probeerden de aandacht van de mensen te trekken. Bij nader inzien realiseerden de bewoners zich inderdaad dat in die goot een babymeisje was achtergelaten, gewikkeld in een katoenen doek, constant huilend. Die katten probeerde echt iets te willen zeggen!

De politie van Mumbai werd midden in de nacht onmiddellijk verwittigd en enkele agenten kwamen ter plaatse tussenbeide om het kind te redden. Geen van de aanwezigen had een vinger uitgestoken, misschien geschokt door de gebeurtenis en bang om het onderzoek in gevaar te brengen. Het goede nieuws is dat het kleine meisje het goed maakt en, als ze eenmaal volledig hersteld is, zal worden afgestaan ​​voor adoptie.

India is een land met 1,4 miljard mensen, van wie velen in absolute armoede verkeren. Geen wonder dat een gezin niet voor een klein meisje kan zorgen. Bovendien betekent het hebben van een dochter in de meer landelijke en minder ontwikkelde gebieden van het land veel meer kosten om je zorgen over te maken. Helaas komt het in de steek laten en doden van dochters om deze reden veel vaker voor in India; een wet zou onder meer zwangere vrouwen verbieden om vooraf het geslacht van het kind te weten, om abortus te voorkomen als het kind een meisje is. Een sociale plaag die helaas zijn oplossing vindt in illegaliteit (clandestiene abortus) of achterlating op straat, bijna in een poging om hun leven te redden.

Wat zeker is, is dat dit kleine bundeltje dat de katten van de straat hebben gered nu in goede gezondheid verkeert. We hopen dat ze een gezin kan vinden dat haar adopteert en haar alle liefde van de wereld geeft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt