Op 10-jarige leeftijd redt hij op wonderbaarlijke wijze een 4-jarige jongen die dreigde te verdrinken

Janine image
door Janine

13 Juli 2023

Op 10-jarige leeftijd redt hij op wonderbaarlijke wijze een 4-jarige jongen die dreigde te verdrinken
Advertisement

De vakantieperiode is ongetwijfeld de periode waar veel mensen de voorkeur aan geven: of ze nu werken of niet, nieuwe, aangename of gewoon ontspannende plekken bezoeken, maakt iedereen gelukkig. Het zijn kostbare momenten die onze ziel en onze geest kunnen verrijken, maar die vooral de welverdiende rust kunnen schenken aan degenen die het praktisch de rest van het jaar erg druk hebben.

Maar zelfs in die paar kostbare dagen loopt niet altijd alles van een leien dakje: in dit verhaal is zelfs een tragedie vermeden.

via Metro

Advertisement

Lewis Smith, 10 jaar oud, zwom zorgeloos in een zwembad. Hij was op vakantie met zijn familie en ze genoten allemaal van hun verblijf in Turkije. Ze hadden besloten om een ​​aangename dag door te brengen door gewoon een duik te nemen in het zwembad van hotel Belek waar ze verbleven.

Lewis had plezier onder water terwijl hij de bodem “verkende” en een paar baantjes heen en weer zwom.

Plotseling zag hij echter een ongewone figuur met een onduidelijke vorm. Eerst dacht hij dat het iets als afval was. Maar toen hij dichterbij kwam om het te onderzoeken, realiseerde hij zich een schokkende waarheid.

Advertisement
 Ellie, Abel, Lewis, Arthur and Craig Smith

Ellie, Abel, Lewis, Arthur and Craig Smith

"Papa, kom snel!", begon de jongen luid te roepen. Craig, zijn vader, liep fronsend en perplex naar hem toe door de blik en de opgewonden verzoeken van zijn zoon. De jongen had namelijk het lichaam van een klein kind geïdentificeerd dat op de bodem van dat zwembad lag! Daarna dook hij tot hij hem bereikte en bracht hem naar boven en zwom met grote moeite naar zijn vader.

Craig had op zijn zachtst gezegd iets alarmerends gezien: het kleine lichaampje ademde niet meer en vertoonde geen teken van leven. Dus begon hij mond-op-mondbeademing uit te oefenen. Gelukkig bracht die actie de kleine jongen weer bij, later geïdentificeerd als de 4-jarige Grayson.

De familie van de jongen was de hele familie Smith enorm dankbaar en prees natuurlijk de daden van vader en zoon die samenwerkten om het leven van hun zoontje te redden.

Craig, brandweerman van beroep, uitte niettemin zijn twijfels over de afwezigheid van een badmeester op zo'n plek: "de hotelmanager bedankte ons voor wat we hadden gedaan, maar ik weet niet zeker wat de andere familie nu doet", verklaarde hij; wat denk jij ervan?

Advertisement