10-jarige jongen redt het leven van zijn moeder: "Zonder hem had ik het niet gered, hij is mijn kleine held"

Janine image
door Janine

03 September 2022

10-jarige jongen redt het leven van zijn moeder: "Zonder hem had ik het niet gered, hij is mijn kleine held"
Advertisement

Een baby krijgen is een zegen: hoe vaak hebben we deze zin niet gehoord, of hebben we hem zelf tegen iemand gezegd. Misschien vaak of misschien niet, maar het is een waarheid die we niet kunnen ontkennen. Kinderen zijn een zegen omdat ze het leven gelukkig maken, ze onvergetelijke momenten geven, het zijn kleine zaadjes om op de beste manier te cultiveren en te laten groeien, ze geven ons veel liefde, ze vervullen ons met vreugde en soms kunnen ze een reddingslijn zijn in de letterlijke betekenis van het woord.

Deze moeder uit Oklahoma weet het maar al te goed, die dankzij haar 10-jarige zoon een heel nare ervaring heeft weten te doorstaan. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd.

via People

Advertisement

Lori Keeney is de moeder van Gavin, een 10-jarige jongen die beroemd werd op internet omdat hij haar leven heeft gered. Op een doodgewone dag namen moeder en zoon een bad in het zwembad in de tuin toen Lori zich niet lekker voelde.

De vrouw, die aan epileptische aanvallen leed, werd onwel terwijl ze in het zwembad was en het luke haar niet om het hoofd boven water te houden. Haar zoon, die op dat moment uit het water was, besefte meteen dat er iets mis was en dook het water in om haar te helpen.

Advertisement
lori.keeney/Facebook

lori.keeney/Facebook

In een video die de vrouw op Facebook plaatste, zien we het moment van de redding. De beelden zijn afkomstig van een bewakingscamera en laten zien hoe het kind in het water duikt en zijn moeder naar de trap draagt, haar boven water houdt om haar geen water te laten drinken en haar te laten ademhalen.

"Vanmorgen heb ik een van de ergste momenten van mijn leven meegemaakt - schrijft Lori in de post die op sociale media is gepubliceerd - ik wist niet of ik deze video moest delen, maar ik wil laten zien dat mijn zoon me heeft gered. Gavin was net op de veranda, maar hij rende meteen naar me toe en trok me eruit. De hond probeerde ook zonder succes het water in te gaan, maar hij blafte zo hard dat mijn vader het begreep en naar ons toe snelde."

Een onaangename situatie die, dankzij de moed van de kleine Gavin, positief eindigde. "Ik dank God dat deze kleine man in mijn leven is - schreef moeder Lori - Hij is mijn kleine held".

Woorden vol liefde en dankbaarheid voor het gebaar van een 10-jarig kind dat, zonder ook maar een moment te aarzelen, in het water sprong, zijn moeder vastpakte en haar redde. Als hij niet direct had ingegrepen, had ze meer water ingeslikt en had ze haar naar het ziekenhuis gemoeten, maar dat hoefde nu niet.

Laten we een voorbeeld nemen aan Gavin en onthouden dat in urgente situaties onmiddellijk actie moet worden ondernomen om onaangename gevolgen te voorkomen. Goed gedaan kleine held!

Advertisement