Ze loopt al zeven jaar elke dag naar haar werk: de gemeenschap geeft haar als verrassing een nieuwe auto

Janine image
door Janine

30 November 2021

Ze loopt al zeven jaar elke dag naar haar werk: de gemeenschap geeft haar als verrassing een nieuwe auto
Advertisement

Als we het einde van de maand niet halen en de eindjes aan elkaar moeten knopen, lijkt het ons een moeilijk of zelfs onmogelijk doel om te bereiken, we zijn in staat om echt alles te doen, een groot deel van ons leven en onze dromen op te offeren, om rond te komen. Iets wat Lisa Bateman heel goed weet, een oudere vrouw die zeven jaar in een fastfoodrestaurant werkte, elke dag te voet naar haar werk ging en vervolgens naar huis terugkeerde.

via WTVR

WVTR/Facebook

WVTR/Facebook

Een enorm offer dat Lisa Bateman brengt om aan het einde van elke maand haar broekriem aan te halen en wat geld te sparen om een ​​waardig leven te leiden; de vrouw, nu boven de zestig, werkt al zeven jaar in een fastfoodrestaurant in Tappahannock in de Verenigde Staten en hoewel ze veel heeft meegemaakt in haar leven en ook haar auto is kwijtgeraakt, gaf ze nooit op en bleef ze gewoon lopend naar haar werk gaan. Of het nu hard waait, er sneeuw valt, het regent of de temperaturen te koud of te warm zijn, Lisa Bateman werkt altijd in het fastfoodrestaurant en verbergt haar moeilijkheden achter een mooie glimlach.

Iets wat de vaste klanten van het restaurant in de loop van de tijd zijn gaan waarderen van de 60-jarige vrouw: "Ik zie het op deze manier, net zoals ik mijn manager vertelde, zolang mijn benen het kunnen, zal ik het doen ga ik elke dag lopend naar mijn werk!”, vertelde Lisa.

Advertisement

Jason Cunningham, een van de meest vaste klanten van de fastfoodketen, wist dat de vrouw in grote financiële moeilijkheden verkeerde en dat ze momenteel geen auto had om mee te reizen, dus ging hij naar een Facebook-groep in de gemeenschap van de stad en van daaruit verspreidde hij het woord over wie Lisa Bateman een handje wilde helpen; in de loop van de tijd zijn de donaties steeds noemenswaardiger en genereuzer geworden en hebben ze 4200 dollar verzameld. Met dat geld kocht Jason in het geheim een ​​gebruikte auto uit 2007 voor haar, die in uitstekende staat verkeert.

Toen Lisa klaar was met haar dienst, gaven haar collega's en enkele leden van de gemeenschap haar een buitengewoon geschenk, ze gaven haar de sleutels van de auto die vanaf nu van haar zou zijn: "Wij als de stad Tappahannock wilden u een deel van onze waardering tonen voor uw harde werk, omdat u ons altijd positieve energie geeft!"

Natuurlijk barstte Lisa in tranen uit toen ze zich realiseerde wat een verrassing het was, zoals je kunt zien in de video hierboven. Wat een mooi verhaal, en wat een buitengewone daad van vriendelijkheid, vind je niet?

Advertisement