"Wow, hij houdt van je, ook al ben je dik": de jongen verdedigt zijn vriendin en reageert op pestkoppen

Janine image
door Janine

06 December 2021

"Wow, hij houdt van je, ook al ben je dik": de jongen verdedigt zijn vriendin en reageert op pestkoppen
Advertisement

Als je jong bent, ben je helaas gemakkelijk te beïnvloeden en vaak zijn het tijdens de schooljaren dat gevallen van pesten de kop opsteken. In een groep komt in feite alle slechtheid naar voren van degenen die oordelen en zich beschermd voelen door hun pestende vrienden. Een trend die ook online gemakkelijk te vinden is: achter een scherm en een toetsenbord, in absolute anonimiteit of verscholen achter een nickname, zijn er velen die zich in staat voelen om zonder onderscheid te oordelen.

Madison was zo blij om met de liefde van haar leven, Tre Booker, naar het schoolbal te gaan, maar een of andere pestkop heeft het nodig geacht haar enthousiasme te verpesten door commentaar te geven op haar foto's die vlak voor het grote evenement waren geplaatst. Gelukkig hield Tre zich niet in tegenover de beledigingen tegen zijn vriendin en reageerde als een echte heer.

via Twitter / Madison Booker

Advertisement
Twitter / madison booker

Twitter / madison booker

Madison en Tre zijn al samen sinds het lyceum en zijn nu zelfs getrouwd. Op dat moment waren ze echter allebei betrokken bij een ongelukkige gebeurtenis, precies op de dag van het bal. Een avond die misschien wel de mooiste had moeten zijn op school, liep het risico een slechte wending te nemen. Madison had op Twitter enkele foto's van haar en Tre gepost, gekleed in elegante kleding, klaar voor het bal. Ze droeg een prachtige glanzende roze jurk, terwijl Tre haar was gaan ophalen in een jasje en een roze vlinderdas, passend bij de jurk.

Advertisement
Twitter / madison booker

Twitter / madison booker

Het stel was erg gelukkig en de foto's tonen al hun spontaniteit en harmonie. Jammer dat er naast de leuke reacties van vrienden en familie ook een aantal zeer onaangename reacties waren die gericht waren op het uiterlijk van Madison: "Wow, hij houdt van je ook al ben je dik". Een wrede opmerking die alleen bedoeld is om, zonder duidelijke reden, een jonge vrouw te kwetsen die het zeker niet verdiende om beledigd te worden. Haar vriend, Tre, kwam publiekelijk tussenbeide met berichten en verdedigde Madison: "Schat, je bent niet dik, God heeft je speciaal voor mij gemaakt. Je bent perfect."

Twitter / madison booker

Twitter / madison booker

De jongeman voegde er nog een opmerking aan toe: "Sommigen beschuldigen me ervan te teder te zijn omdat ik altijd dingen over je post… maar het kan me niet schelen... ik wil dat iedereen weet hoeveel ik van je hou."

Een mooie liefdesverklaring die, na het schandalige bericht van een anonieme gebruiker, de foto's van de twee viraal deed gaan. Velen complimenteerden Madison's prachtige jurk en Tre's hoffelijkheid bij deze gelegenheid.

Liefde gaat veel verder dan vooroordelen en haat, en Madison en Tre hebben het aan iedereen bewezen. Niemand zou zichzelf ooit moeten toestaan ​​om enig aspect van een andere persoon te beoordelen, zeker niet als je een onbekende bent die zich achter een scherm verschuilt. Ondertussen zijn Tre en Madison getrouwd: het was ware liefde en dat wisten we al!

Advertisement