Uitgeputte vader verbrandt de "kerstcadeautjes" van zijn kinderen in de open haard: een drastische manier om ze rustig te krijgen

Janine image
door Janine

07 December 2021

Uitgeputte vader verbrandt de "kerstcadeautjes" van zijn kinderen in de open haard: een drastische manier om ze rustig te krijgen
Advertisement

Met de nadering van het winterseizoen nadert ook de periode van Kerstmis, feestdagen die geliefd en tegelijkertijd gehaat worden door volwassenen en kinderen van alle leeftijden; ouders kunnen niet wachten tot alle chaos van het organiseren van Kerstmis zo snel mogelijk voorbij is, inclusief lunches en diners die moeten worden bereid met vrienden en familieleden en kleine en grote geschenken om aan hun kinderen te geven. Kortom, tijdens de feestdagen geeft een ouder veel geld uit om het iedereen naar de zin te maken en om de kinderen een beetje magie te laten voelen. Maar wat als die laatste bijzonder druk en rumoerig zijn en zich ondanks de kerstcadeaus niet goed gedragen? Wat doe je dan?

via bennyg707/TikTok

Advertisement
bennyg7070/TikTok

bennyg7070/TikTok

De ietwat drastische oplossing van een vader op TikTok leidde tot honderdduizenden opmerkingen en controverses, tussen degenen die dachten dat de beslissing van deze man behoorlijk streng maar correct was en degenen die hem aanvielen met weinig vleiende woorden. Wat deze vader deed om zijn kinderen die zich niet goed gedroegen op hun nummer te zetten, was lege dozen pakken, ze inpakken met kerstpapier, een vuurtje maken in de open haard en letterlijk de kleurrijke en feestelijke pakjes in het vuur gooien. Een beslist traumatiserend beeld voor kinderen die dachten dat ze voor altijd het speelgoed verloren hadden in de vlammen, het speelgoed dat ze aan de kerstman hadden gevraagd, een zeer harde les van deze zeer strenge vader, die uitgeput leek door het constante gejammer van zijn kinderen die zich gewoon niet goed konden gedragen.

Advertisement
bennyg7070/TikTok

bennyg7070/TikTok

In de korte video van TikTok die de hele wereld over is gegaan, zei de vader tegen zijn vele volgers: "Nu Kerstmis nadert, is hier een tip voor alle ouders. Pak lege dozen in en doe alsof het kerstcadeaus zijn. Wanneer een van je ondeugden zich misdraagt, gooi je er een in de open haard, in het vuur!"

Het was duidelijk dat de volgers en vele andere gebruikers hun mening gaven: er zijn mensen die dit wrede gebaar veroordeelden, hoewel het een enscenering was, en degenen die beslist de kant van de vader kozen: extreme daden, extreme remedies!

bennyg7070/TikTok

bennyg7070/TikTok

En jij, wat vind jij van de nogal drastische methode van deze vader om zijn kinderen te dwingen zich tijdens de feestdagen goed te gedragen? Was het iets te wreed of heeft het een basis van redelijkheid?

Advertisement