De bruid jaagt een gezin weg van de bruiloft: de dochter deed niets anders dan huilen

Janine image
door Janine

07 December 2021

De bruid jaagt een gezin weg van de bruiloft: de dochter deed niets anders dan huilen
Advertisement

Het is niet eenvoudig om een ​​bruiloft te organiseren; het toekomstige echtpaar wil een praktisch perfecte, vlekkeloze en onvergetelijke dag, vanuit elk oogpunt. Alles moet in orde zijn, van de bloemendecoratie tot de locatie van de receptie, van het eten tot de gasten, tot de dresscode van het feest. Stel je voor dat er zelfs mensen zijn die besluiten te trouwen door de gasten een zeer strikte regel te laten volgen: ze mogen geen te kleine kinderen meenemen naar de ceremonie en vervolgens naar de receptie.

via AITA/Reddit

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Dit komt omdat velen het niet leuk zouden vinden dat hun perfecte en onvergetelijke dag wordt "verpest" door het voortdurende gejammer van de kleintjes, die zich misschien nog niet kunnen beheersen en niets anders doen dan klagen, schreeuwen en huilen. Voor een kind is dit allemaal volkomen normaal, maar misschien niet voor een bruidspaar. Vandaag willen we je vertellen over de uitbarsting van een bruid die had besloten de bruiloft zonder kinderen te organiseren, maar toen smeekte haar zus, die niet wist bij wie ze haar twee kinderen van 2 en 5 jaar moest achterlaten, haar om ze mee te mogen nemen. Daar kreeg ze spijt van. Luister naar wat de bruid zei op Reddit:

"Afgelopen zaterdag ben ik getrouwd. Een kleine ceremonie met minder dan 70 aanwezigen. Ik heb gekozen voor een bruiloft zonder kinderen zowel vanwege de kosten als uit gemak. Ik hou van kinderen, maar niet op mijn bruiloft. De meeste mensen vonden dat prima. De bruiloft werd een jaar van tevoren aangekondigd, zodat de meeste mensen iets konden organiseren voor hun kleintjes. Het probleem is mijn zus die een van de vier bruidsmeisjes was. Ze heeft twee kinderen, de ene is 2 en de andere 5. Op donderdag vertelt ze me dat de oppas niet op haar kinderen kan passen en smeekt ze me om ze mee te nemen naar de bruiloft. Onder druk accepteerde ik, maar we zouden ze in de gaten houden.

Op de grote dag was mijn zus te laat omdat de kinderen zich niet aan wilden kleden, toen begon tijdens de ceremonie mijn neefje (de jongste) te schreeuwen tijdens de huwelijksgeloften, te huilen en hij was onrustig. Ik was erg nerveus. De ontvangstruimte was buiten, dus we konden mijn neefje vervelend horen doen totdat mijn zwager de kinderen meenam. Ik heb het niet gezien, maar volgens de getuige stuurde mijn zus haar man op dramatische wijze weg van het feest."

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

Maar daar hield het niet op: "Na de ceremonie is mijn zus een tijdje verdwenen, maar we werden meegesleept door het maken van de foto's van het huwelijksfeest. Na de foto's zei mijn zus niets, geen excuses, niks. Toen ze terugkwam zei ze: "Hahaha sorry, het was tijd voor een dutje! Ze zijn gesettled. "Het was zo'n gebrek aan respect voor mij en ik was zo boos. Ik vertelde haar dat ik het niet leuk vond hoe minderwaardig ze deed tegenover mijn huwelijk, ook omdat ik mijn eigen regel had overtreden om haar hele familie welkom te heten maar het leek haar niet te kunnen schelen. Ze zei dat het haar speet en dat ik overdreef, en dat het alles bij elkaar genomen geen grote overlast was geweest. Ik kookte van woede, dus ik vroeg haar weg te gaan, ik wilde haar er niet meer bij hebben.

Zij en onze moeder waren van streek, veel mensen (voornamelijk vrienden) zeiden dat ik gelijk had, maar mijn familie schijnt te denken dat ik ondankbaar ben omdat ik ze strafte. Ik ben niet boos op mijn neefje. Ik ben boos op mezelf omdat ik mijn regels van een bruiloft zonder kinderen voor mijn zus heb gebroken, vooral vanwege haar dwaze smoes. Zegge jullie het maar, ben ik de slechte?"

Wat denken jullie, heeft deze bruid gelijk of heeft ze een beetje overdreven?

Advertisement