Stel versiert huis met 110 kerstbomen: ze zijn gek op deze feestdagen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

10 December 2021

Stel versiert huis met 110 kerstbomen: ze zijn gek op deze feestdagen (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer de maand december aanbreekt, ontsnapt niemand aan het enthousiasme en de magische sfeer van de kerstdagen. Elk huis bereidt zich voor om de meest verwachte dag van het jaar te vieren door ramen en balkons te versieren met kleurrijke en feestelijke lichtjes, terwijl de kleintjes niet kunnen wachten om de boom te versieren met ballen, slingers en vele andere dingen. Het duurt niet lang meer tot het Kerstmis is, en er zijn mensen die het iets meer ervaren dan anderen. Maak kennis met Thomas Jeremin, een man die zo dol is op Kerstmis dat hij een persoonlijkheid is geworden vanwege een heel bijzonder detail!

via Oddity Central

Advertisement

Zijn naam is Thomas Jeremin, hij woont met zijn gezin in Duitsland en zijn huis is onlangs recordbrekend geworden: tien jaar geleden versierde hij tijdens de kerstdagen alleen een kerstboom, maar de man bedacht na verloop van tijd om een ​​beetje extra Kerstmagie te geven, ook in andere kamers en hoeken van zijn huis, en dus heeft Thomas nu 110 kleurrijke, glanzende en sprankelende dennenbomen in zijn huis versierd en "gehuisvest”: een absoluut record dat ook erkend werd door het Guinness World Records: het huis van Thomas en Susanne Jeremin (zijn vrouw) is degene met de meeste kerstbomen erin!

Tot een jaar of tien geleden decoreerde Thomas maar één spar, maar toen kwam het briljante idee: waarom niet elke kamer, elke hoek van het huis een beetje kerstsfeer geven? En zo werd een boom het jaar daarop een klein "bos" van 20 sparren, dat werden er 45, toen 80 en vandaag zijn er 110 in het huis van Jeremin!

Advertisement

Ecco a voi la casa con più alberi di Natale al mondo 🌲 Il proprietario si chiama Thomas Jeromin e abita a Rinteln, in...

Pubblicato da Corriere della Sera su Lunedì 9 dicembre 2019

Bedenk dat om al deze bomen op te tuigen en te versieren er 16.000 gekleurde ballen, honderden LED-lampjes, slingers, enzovoort nodig waren; een nauwgezet werk dat acht weken in beslag nam, maar dat al met al de moeite waard was om in het boek van absolute records te komen. Het lijkt niet gemakkelijk om je tussen de kamers van huize Jeremin te bewegen, en voor elke noodzaak (ook degene die ons naar de badkamer leiden), moeten we ons een weg banen door honderden kleurrijke met lichtjes bedekte dennentakken.

Zou er niet te veel stofophoping zijn in dit huis? Nou ja, als zij er maar blij mee zijn!

Advertisement