Trouwe klant van een bar schenkt een volledig ingerichte woning aan een uitgezette medewerker (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

14 December 2021

Trouwe klant van een bar schenkt een volledig ingerichte woning aan een uitgezette medewerker (+ VIDEO)
Advertisement

Soms lijkt het alsof er net op tijd voor Kerstmis wonderen gebeuren. Helaas zijn er het hele jaar door momenten van ontbering en moeilijkheden, maar er hangt duidelijk iets "magisch" in de lucht dat ons ertoe aanzet om goed te doen tijdens deze feestdagen. Suzanne Burke gaat elke dag koffie drinken op dezelfde plek, waar ze inmiddels bevriend is geraakt met Ebony Johnson, een toegewijde medewerkster en moeder van 3 kinderen. Suzanne had medelijden met haar vriendin toen ze haar niet meer naar haar werk zag komen; toen ze erachter kwam dat de vrouw uit haar huis was gezet en een dak boven haar hoofd zocht voor haar en haar kinderen, besloot ze in te grijpen om haar te helpen.

via WCPO

Advertisement

Als je iemand kunt helpen, waarom zou je dat dan niet doen? Zeker als het een vriend of een vriendin is. Suzanne Burke weet het goed: "Toen Ebony deze moeilijkheid ervaarde, wilde ik gewoon zien of ik haar kon helpen haar leven en dat van haar kinderen te verbeteren", legde de vrouw uit. De twee vrouwen ontmoetten elkaar drie jaar eerder op de werkplek van Ebony en sindsdien is Suzanne een trouwe klant gebleven en Ebony een uitzonderlijke medewerkster. In de loop der jaren is er een mooie vriendschap ontstaan ​​en het is normaal dat Suzanne het instinct had om Ebony te helpen: "Ik wilde ervoor zorgen dat ze een stabiele accommodatie hadden, zodat ze de uitstekende service kon blijven bieden die ze bij Dunkin’ geeft." Dankzij haar actieve onderzoekswerk is Suzanne erin geslaagd het onmogelijke te doen door contact op te nemen met lokale organisaties en designers; met hun hulp slaagde ze erin om de Johnsons net voor Kerstmis een volledig gemeubileerd huis te bezorgen!

Advertisement

We're so pleased to partner with Jo Potvin and her talented design team at Design to Market Home Staging to make Ebony's...

Pubblicato da New Life Furniture Bank su Sabato 4 dicembre 2021

Het huis werd ingericht dankzij Jo Potvin van Design to Market en New Life Furniture Bank, een "gebruikte meubelbank" waar mensen in nood terecht kunnen in geval van nood. Ebony was duidelijk geschokt toen ze het huis voor het eerst zag en besefte dat haar familie rond Kerstmis of de komende dagen niet op straat zou zijn. Haar kinderen waren ook enthousiast toen ze het huis en hun kamer voor het eerst zagen. Hun reacties zijn allemaal duidelijk zichtbaar in onderstaande video:

Een klein kerstwonder, waar Ebony nauwelijks meer op hoopte, terwijl ze bleef bidden dat ze "voor Kerstmis in een huis kon zijn". En zo gebeurde. "Het is de perfecte tijd van het jaar om het gevoel te hebben dat je vreugde verspreidt", zei Potvin, terwijl Dana Saxton, uitvoerend directeur van New Life Furniture Bank, deze gevoelens herhaalde: "Het is net zo goed een geschenk voor ons als voor hen om hen dit alles te kunnen bieden", zei ze.

Wat te zeggen, een prachtig gebaar waardoor een heel gezin veilig en waardig kan leven. Er zouden meer mensen moeten zijn met hetzelfde initiatief als Suzanne Burke!

Advertisement