Dit meisje verdient 100.000 dollar per maand en gaat misschien al op haar 15e met pensioen

Janine image
door Janine

14 December 2021

Dit meisje verdient 100.000 dollar per maand en gaat misschien al op haar 15e met pensioen
Advertisement

Als we 10 jaar zijn, hoeven we alleen maar aan school te denken, 's middags huiswerk te maken en dan tekenfilms op tv te kijken of buiten te spelen met onze vrienden; kortom, een onbezorgd leven van kleine geneugten en heel veel plezier, zonder de verantwoordelijkheid van de volwassen wereld. Er zijn echter kinderen die op 10-jarige leeftijd grotere ambities hebben, het zijn kleine ondernemers en op 15-jarige leeftijd zouden ze, als ze zouden willen, zelfs met pensioen kunnen gaan...

via New York Post

Advertisement

Haar naam is Pixie Curtis, en op haar tiende richtte deze Australische pre-tiener samen met haar moeder Roxy een bedrijf op genaamd Pixie's Fidgets, dat speelgoed maakt en verkoopt voor kinderen van haar leeftijd en ook voor jongere kinderen; toen dit bedrijf in mei 2021 werd gelanceerd, bereikte de verkoop torenhoge niveaus, met speelgoed dat in minder dan 48 uur was uitverkocht. Een buitengewoon succes dat ook te danken is aan moeder Roxy, een public relations-goeroe. Maar dat is nog niet alles voor de kleine Pixie: haar moeder begon een tweede bedrijf met een lijn haaraccessoires genaamd Pixie's Bows: in minder dan een maand had het bedrijf Pixie's Pix een omzet van ongeveer $200.000.

Moeder Roxy zei dat, als ze dat wil, haar dochter zelfs op 15-jarige leeftijd in dit tempo met pensioen zou kunnen gaan (de kleine Pixie "verdient" een ​​maandelijks bedrag van ongeveer 100.000 dollar):

Advertisement

"Het meest opwindende voor mij is de ondernemersgeest die ze op zo'n jonge leeftijd heeft. Ik had het nooit toen ik klein was, hoewel ik altijd tegen mezelf zei dat ik vroeg of laat succesvol moest zijn. Toen ik 14 was , vond ik een baan bij McDonald's omdat dat is wat je in mijn tijd deed. Dus, ik denk dat het belangrijkste voor mij haar drive als ondernemer is. Ja, ik heb haar een beetje geholpen, maar ze heeft het in zich, dat is het meest lonende gedeelte voor mij!”, zei moeder Roxy over haar ondernemende dochter.

Natuurlijk leeft dit meisje een leven als een prinses, geen twijfel mogelijk!

Wat zou jij doen als je de kleine Pixie was als je op 15-jarige leeftijd met pensioen zou gaan? Zou je je voldaan voelen of niet?

Advertisement