Eerst was ze dakloos, nu heeft ze een bakkerij geopend die werkt biedt aan mensen in nood

Janine image
door Janine

18 December 2021

Eerst was ze dakloos, nu heeft ze een bakkerij geopend die werkt biedt aan mensen in nood
Advertisement

Het leven is beslist geen gemakkelijke weg; bij elke stap die we zetten, zullen er altijd obstakels in ons leven zijn, schijnbaar onoverkomelijke bergen om te beklimmen, pijn en verdriet om mee om te gaan. De waarheid is dat ieder mens een innerlijke kracht in zich heeft die deze obstakels kan ondermijnen en zijn leven kan transformeren van een zee van verdriet naar een geweldige kans. Er is niets beter dan een tweede kans, en Janie Deegan, de hoofdpersoon van dit prachtige verhaal van verlossing, weet dit heel goed.

via Fox 5 News

Advertisement

Dit gewillige meisje bracht 20 jaar van haar leven dakloos door, en alsof dat nog niet genoeg was, had ze ook problemen met alcoholverslaving, maar op een dag besloot ze dat het tijd was voor een verandering van haar leven: "Ik was praktisch het omhulsel van een persoon toen ik eindelijk nuchter werd en mensen niet eens in de ogen kon kijken. Ik had echt geen vaardigheden in het leven en geen cv om een ​​baan te vinden. Ik voelde me zo onzeker."

Maar één ding wist Janie al van jongs af aan goed te doen: ze hield van het bakken van koekjes en maakte desserts, dus ging ze weer in de keuken staan om te proberen haar eigen leven terug te krijgen en goed te doen voor anderen, en ook voor zichzelf. Aanvankelijk begon het meisje zoetigheden te bakken in haar appartement, daarna deed ze alles wat ze kon om het woord te verspreiden onder vrienden, familieleden en eenvoudige kennissen die toen vaste klanten werden, tot 2017, toen Janie een perfecte plek vond om haar bakkerij te openen, en sindsdien is ze nooit meer gestopt.

Advertisement

Janie's Life-Changing Baked Goods in de Upper West Side in New York is nu een magische bakkerij omdat het een tweede kans geeft aan alle mensen die wanhopig op zoek zijn naar een baan, maar deze niet kunnen vinden; enthousiasme en bereidheid om hard te werken zijn de enige vereisten om deel uit te maken van het team: "Je hoeft alleen maar door de deur te lopen en bereid, capabel en enthousiast te zijn om jezelf voor te stellen en te werken en dan heb je eindelijk een baan. Je moet enthousiast wezen om hier te zijn!”

Janie Bakes/Facebook

Janie Bakes/Facebook

De bakkerij van Janie Deegan is de tweede kans geworden voor al die mensen die er een zoeken in hun leven; dit meisje had tenslotte ook een tweede kans, ze bereikte een dieptepunt en begon helemaal opnieuw met buitengewone resultaten, we kunnen alleen maar leren van haar buitengewone levensles!

Advertisement