Eerst was ze dakloos, nu heeft ze een bakkerij geopend die werkt biedt aan mensen in nood - BekijkDezeVideo.nl
x
Eerst was ze dakloos, nu heeft ze een…
9-jarige redt haar ouders van vergiftiging door de telefoon van haar vader op het nippertje te ontgrendelen Ze verplichten hun 16-jarige zoon bij te dragen aan de kosten: hij verzwijgt dat hij opslag heeft gekregen

Eerst was ze dakloos, nu heeft ze een bakkerij geopend die werkt biedt aan mensen in nood

18 December 2021 • Door Janine
909
Advertisement

Het leven is beslist geen gemakkelijke weg; bij elke stap die we zetten, zullen er altijd obstakels in ons leven zijn, schijnbaar onoverkomelijke bergen om te beklimmen, pijn en verdriet om mee om te gaan. De waarheid is dat ieder mens een innerlijke kracht in zich heeft die deze obstakels kan ondermijnen en zijn leven kan transformeren van een zee van verdriet naar een geweldige kans. Er is niets beter dan een tweede kans, en Janie Deegan, de hoofdpersoon van dit prachtige verhaal van verlossing, weet dit heel goed.

via: Fox 5 News

Dit gewillige meisje bracht 20 jaar van haar leven dakloos door, en alsof dat nog niet genoeg was, had ze ook problemen met alcoholverslaving, maar op een dag besloot ze dat het tijd was voor een verandering van haar leven: "Ik was praktisch het omhulsel van een persoon toen ik eindelijk nuchter werd en mensen niet eens in de ogen kon kijken. Ik had echt geen vaardigheden in het leven en geen cv om een ​​baan te vinden. Ik voelde me zo onzeker."

Maar één ding wist Janie al van jongs af aan goed te doen: ze hield van het bakken van koekjes en maakte desserts, dus ging ze weer in de keuken staan om te proberen haar eigen leven terug te krijgen en goed te doen voor anderen, en ook voor zichzelf. Aanvankelijk begon het meisje zoetigheden te bakken in haar appartement, daarna deed ze alles wat ze kon om het woord te verspreiden onder vrienden, familieleden en eenvoudige kennissen die toen vaste klanten werden, tot 2017, toen Janie een perfecte plek vond om haar bakkerij te openen, en sindsdien is ze nooit meer gestopt.

Janie's Life-Changing Baked Goods in de Upper West Side in New York is nu een magische bakkerij omdat het een tweede kans geeft aan alle mensen die wanhopig op zoek zijn naar een baan, maar deze niet kunnen vinden; enthousiasme en bereidheid om hard te werken zijn de enige vereisten om deel uit te maken van het team: "Je hoeft alleen maar door de deur te lopen en bereid, capabel en enthousiast te zijn om jezelf voor te stellen en te werken en dan heb je eindelijk een baan. Je moet enthousiast wezen om hier te zijn!”

Advertisement

De bakkerij van Janie Deegan is de tweede kans geworden voor al die mensen die er een zoeken in hun leven; dit meisje had tenslotte ook een tweede kans, ze bereikte een dieptepunt en begon helemaal opnieuw met buitengewone resultaten, we kunnen alleen maar leren van haar buitengewone levensles!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt