Ze legt €9.000 per jaar opzij om meer geld te kunnen besteden met Kerstmis

Janine image
door Janine

22 December 2021

Ze legt €9.000 per jaar opzij om meer geld te kunnen besteden met Kerstmis
Advertisement

Het is niet eenvoudig om de broekriem aan te moeten halen, de eindjes aan elkaar te knopen en wat geld te sparen voor de toekomst. We willen allemaal genoeg geld verdienen om geen financiële problemen te hebben en geld hebben om extra uitgaven te doen naast de basis- en essentiële uitgaven. Kortom, de kunst van sparen is niet voor iedereen weggelegd, maar de keuze van deze vrouw die de wereld rond is gegaan, zal je weer aan het denken zetten en wie weet dat ook wij op een dag het hele jaar door kunnen sparen zoals zij!

via The Sun UK

Advertisement
LatestDeals

LatestDeals

Deze vrouw heet Nadine Barrett, ze is 35 jaar en zegt dat ze ongeveer €9.000 per jaar heeft gespaard om wat meer adem te hebben tijdens de feestdagen, een geweldige truc om wat extra geld op zak te hebben voor kerst zonder het gevoel te hebben dat je op de kleintjes moet letten. Dit is wat Nadine vertelde en hoe ze al dit geld voor Kerstmis wist te sparen: "Ik had net een huis gekocht, dus dit jaar had ik niet zoveel geld te besteden als in voorgaande jaren, maar ik besloot toch wat trucjes uit te proberen om wat geld te sparen voor de kerst."

Wat deze 35-jarige vrouw deed, was deelnemen aan enquêtes, het hele jaar door profiteren van speciale aanbiedingen en vooral op tijd anticiperen op sommige uitgaven. Nadine zei: "Sparen vind ik erg leuk, het stelt me ​​uiteindelijk in staat om mijn doelen te bereiken en angsten op het laatste moment te vermijden, vooral met Kerstmis. Als de prijzen van de artikelen lager zijn, koop ik vol vertrouwen wat ik weet dat mijn dierbaren zouden willen hebben, plus wat extra cadeaus die ik opzij leg voor het geval er een last-minute feestje of verjaardag is."

Advertisement
Jernej Furman/Flickr - Not The Actual Photo

Jernej Furman/Flickr - Not The Actual Photo

Maar we hebben het niet alleen over kerstcadeaus die vooraf zijn gekocht en geld besparen, Nadine Barrett zei dat ze tegelijkertijd ook probeert dat extra geld te gebruiken om wat kleine persoonlijke genoegens te kopen; de 35-jarige vrouw slaagt hierin door bijvoorbeeld gerichte kansen en aanbiedingen zoals coupons te benutten, of door punten in te wisselen voor contant geld; dit is de enige manier waarop Nadine aan het eind van het jaar €9.000 extra te besteden heeft: "Ook al heb ik geen kinderen, ik heb een hele grote familie, ik heb 10 neefjes en nichtjes en veel vrienden die ik graag het hele jaar door geschenken geef. Georganiseerd zijn en discipline hebben, betekent dat ik het me kan veroorloven en tegelijkertijd mijn verplichtingen aan het einde van de maand, waar geen ontkomen aan is, te respecteren!"

"For me, saving money is fun, allows me to achieve my goals and means I can avoid anxiety and panic!" (Via Mirror Money Saving)

Pubblicato da The Mirror su Domenica 12 dicembre 2021

We zouden allemaal graag het voorbeeld van Nadine Barrett willen volgen!

Advertisement