Vrouw vindt lijst met kerstcadeaus van echtgenoot en ontdekt dat hij slechts $20 voor haar heeft uitgegeven: dit zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

26 December 2021

Vrouw vindt lijst met kerstcadeaus van echtgenoot en ontdekt dat hij slechts $20 voor haar heeft uitgegeven: dit zorgt voor ophef
Advertisement

Wanneer Kerstmis nadert, begint een enkele gedachte in de hoofden van veel mensen op te komen: "Ik moet cadeautjes kopen!". Natuurlijk moet het een plezier zijn om je geld uit te geven aan wat cadeaus voor je dierbaren, maar het wordt meer en meer een stress waar je elk jaar spijt van krijgt. Er zijn echter mensen die alles plannen met zeer nauwkeurige lijsten met namen en bijbehorende geschenken. Helaas stuitte een vrouw op de cadeaulijst van haar man en ontdekte een ongelukkig feit: de man had veel geld uitgegeven aan geschenken aan iedereen, inclusief collega's, behalve haar. In totaal had de man maar liefst $5.000 uitgegeven aan ieders geschenken en slechts $20 voor zijn vrouw. Als het waar is dat het met Kerstmis “om het idee gaat”, is het onvermijdelijk om je neus op te halen tegenover dergelijk gedrag. Voordat we je een precies idee geven, geven we je alle details van het verhaal:

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De vrouw schreef haar verhaal op Reddit om een ​​mening van de gebruikers te krijgen en voor eens en voor altijd te begrijpen welke van de twee - zij of haar man - gelijk heeft. De anonieme gebruiker legde uit dat zij (35 jaar oud) en haar man (33 jaar oud) een jaar getrouwd waren en 3 jaar voor hun huwelijk samen waren; de twee gebruiken hun spaargeld om elkaar een cadeau te geven, een detail dat de vrouw wilde onderstrepen. Voor de feestdagen stuitte de vrouw op de cadeaulijst van haar man en was geschokt dat ze niet op de eerste plaats, maar op de laatste plaats was geplaatst, met een geschenk van slechts $20. Voor alle anderen had haar man veel meer uitgegeven: hij had een collega een polshorloge van $600 gegeven, zijn schoonzus een armband van $250 en voor een andere collega had hij voor $900 aan sportuitrusting gekocht. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die de vrouw zich herinnerde nadat ze het briefje met de lijst had gezien en was geschokt door het geschenk dat haar man voor haar had gereserveerd: een set lepels ter waarde van $20!

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Hoewel het waar is dat “de gedachte telt met Kerstmis", kan het enorm teleurstellend zijn als er zo weinig aandacht aan je is besteed in vergelijking met andere mensen die overschaduwd zouden moeten worden. Niet alleen had haar man haar het goedkoopste cadeau van allemaal gegeven, maar hij had ook gekozen voor iets onpersoonlijks, dat iedereen zou kunnen geven aan iemand die hij onlangs had ontmoet. De vrouw werd boos en confronteerde haar man door hem ernaar te vragen; hij verdedigde zich door te beweren dat hij vrij is om zijn geld uit te geven en dat zijn collega's erg belangrijk voor hem zijn, aangezien hij ze al een heel leven kent. En tenslotte is het “het idee wat telt”. Kortom, voor hem is het geen probleem als zijn vrouw die keuze van het geschenk als een gebrek aan respect voelde. Ook omdat ze lang had nagedacht over het cadeau dat ze aan haar man zou geven en ook veel geld had uitgegeven. Nu heeft haar man al 3 dagen niet met haar gesproken en vraagt ​​ze zich af wie van de twee gelijk heeft. Het duurde niet lang voordat Reddit-gebruikers voorstelden om het cadeau dat ze van haar man had gekregen terug te geven en in plaats daarvan een tegoedbon van de ijzerhandel voor hem te kopen!

Wat vind jij? Is het idee genoeg voor je of zijn de kosten en de grootte van het geschenk onvermijdelijk belangrijker?

Advertisement