Arme moeder opent schoonheidssalon aan huis zodat haar twee dochters geen gebrek aan eten hebben

Janine image
door Janine

30 December 2021

Arme moeder opent schoonheidssalon aan huis zodat haar twee dochters geen gebrek aan eten hebben
Advertisement

Hoe ver mag een ouder gaan in het belang van zijn kinderen? We weten het heel goed, een moeder of vader zou echt alles doen voor de vrucht van hun liefde, zelfs de hoogste berg ter wereld beklimmen of de oceanen van lijden en extreme opoffering bevaren om ze te zien lachen, om hen een betere toekomst te geven. Dat is wat de moeder, de hoofdpersoon van dit prachtige familieverhaal, deed en doet...

via Sipse

Salón de uñas “Princess" Queda abierto para comenzar a recibir clientes. Agradable servicio, Horario de: 9 AM a 10 pm...

Pubblicato da Nail's Art Princess su Lunedì 13 dicembre 2021

Dit is het ontroerende verhaal van Yeni Noemi, moeder van twee dochters met wie het echter niet goed gaat; Yani is een alleenstaande moeder met een laag inkomen die het einde van de maand niet haalt, maar ze had een geniaal en even ontroerend idee om het huis draaiende te houden en het haar twee dochters aan niets te laten ontbreken: ze opende een schoonheidssalon in haar huis in Roble Agricola, in Merida, een stad in Mexico.

Advertisement
Nail's Art Princess/Facebook

Nail's Art Princess/Facebook

Yeni wist dat een van de dingen die ze het liefste deed in het leven en waar ze goed in was, haar baan als nagelstyliste was, en dus besloot ze een echte schoonheidssalon te openen in een van de kamers in haar huis. Yeni bedacht ook om een ​​Facebook-pagina te openen van de "geïmproviseerde" salon genaamd "Nail's Art Princess", die na verloop van tijd en mond-tot-mondreclame eerst viraal ging op internet en vervolgens in de stad Merida.

Het bijschrift op de Facebook-pagina luidt: "Nagelsalon Nail's Art Princess"

We blijven open om klanten te ontvangen. Prettige service.

Openingstijden van 9 tot 10 uur 's avonds op weekdagen en zaterdagen van 8 tot 6 uur 's avonds.

Tegen een meerprijs doen we ook thuisservice. Bij voorbaat bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Een fijne dag!”

Nail's Art Princess/Facebook

Nail's Art Princess/Facebook

Het is duidelijk dat in korte tijd het bericht dat door Yeni werd gepubliceerd viraal ging, iedereen in de Mexicaanse gemeenschap wilde de alleenstaande moeder van twee dochters een handje helpen; dus na korte tijd gaven veel vrienden, kennissen, familieleden of zelfs eenvoudige mensen van Merida die het bericht van de opening van de nagelsalon hadden gelezen, alles wat ze konden aan de vrouw om deze privé-salon nog exclusiever en bevoorraad te maken: de één gaf Yeni potjes gel voor de nagels, anderen in plaats daarvan nagellak, en schilderijen om op te hangen!

Nail's Art Princess/Facebook

Nail's Art Princess/Facebook

In de loop van de tijd wordt de schoonheidssalon van Yeni steeds meer gewaardeerd en populairder, en om deze reden wensen we deze moeder met een laag inkomen en twee dochters om al haar financiële problemen zo snel mogelijk op te lossen en dat haar salon als schoonheidsspecialiste een grote voldoening en succes kan worden.

Gefeliciteerd, Yeni!

Advertisement